SOLIUS - ST-GRAU - SOLIUS. ARDENYA. 02/02/2014.

Ardenya, Solius - St. Baldiri - St. Grau - Solius.
Km:21,56 
Desnivell:1.028+ Segons Garmin Connect. 
Tècnica: Cako, Slow Running.

Un pintor de quadres sempre em deia: Pere avui és un gran dia...... Deien que era boig, potser per la olor de les pintures.


Ja fa molt temps que entenc el significat de la seva frase. Poder sentir el calfred del mati en pròpia pell, veure l'ombra de la nit com es desgasta mentre a poc a poc s'imposa la llum del sol, caminar  sabent que el temps futur esta en cada pas, la sort de riure i gaudir d'aquests moments amb uns amics..... Avui és un gran dia.

L'Ardenya, quan em creia que ho coneixia tot d'aquests boscos, de sobte estàs fent un corriol deliciós i desconegut alhora, encara queda molt per descobrir.

Enllacem tres ermites, Solius, St. Baldiri i St. Grau per camins acabats de desemboscar, per fondalades i rieres poc petjades, per feréstecs comals, antics corriols careners i amb el blau del mediterrani a la part costanera.
Full de Ruta: 
El més important, les persones, la Magali (inscrita a la Montblanc), la  Tània (inscrita a Xerta), l'Andreu, la Carme i un servidor inscrits a ....... Compartim una matinal plena de riures, corriols i alguna cervesa.
Can Llaurador- Montclar: Sortim de Can Llaurador i anem a buscar per la riera Penyella i PRC102 el Puig Montclar 406m.


Montclar - St. Baldiri: Baixem per la roca fins a la "Dona de Pedra", seguim per corriols el recorregut de la Marató de l'Ardenya fins a la famosa "V". Resseguim una fresca riera envoltada de quietud. Ara sí pujada constant fins a St. Baldiri.

FOTOS AQUÍ

St. Baldiri- St. Grau: Agafem pista fins a trobar el PRC101, encisador corriol que ens porta a St. Grau passant per un lloc tant màgic com és la barraca i pedres dels caputxins.
St.Grau - St. Baldiri - Solius: A St. Grau ens hem trobat en Grau, el "masover" d'aquest escenari antic, de tarannà tranquil i apassionat per aquest indret, ens ha encantat i sorprès la seva conversa. Esta recuperant St.Grau.
Estem en un lloc carregat d'història on el temps s'atura.Important encreuament i lloc de pas entre St. Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Llagostera i massos de la Costa Ardenya.


La tornada l'hem fet per un corriol carener preciós, gràcies a la complicitat d'en Grau.
Desfem el camí per la Trencada, St. Baldiri, Coll de la Canoca, la "Tita Negra", Eucaliptus i cap a Solius.

TRACK GARMIN CONNECT.

TRACK WIKILOC.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.