NAPAF SACOFA. STA. COLOMA DE FARNERS. 09/02/14.

Ruta NAPAF (No Apte Per A Frikis)
Guia: Enric Torra "El Comandant"
Distància: 16 Km
Desnivell: 825 +
Tècnica: Cako ( córrer/caminar).
Sortida i arribada: Sta. Coloma de Farners.


Un matí d'hivern no massa fred, és diumenge i el retrobament amb vells amics ens emociona, l'Enric el nostre amfitrió fa cara de nen perillós, ho porta escrit al front.... "prepareu-vos".
Mentre ens col·loquem les motxilles el meu cap s'atreveix a pensar, però quina ruta hem pot ensenyar l'Enric que no hagi vist a Sta. Coloma de Farners. Conec les rutes al Castell de Farners, conec el parc de St. Salvador, he fet curses temps era temps per la zona, conec la fira de la Ratafia, les galetes Trias, el Balneari Magma..... que coi hi ha més??



Enric, amic meu, perdona per haver dubtat d'un recorregut impactant per la retina, deliciós pels sentits, senzillament espectacular i totalment desconegut. A estones donava la sensació de moure'ns per una selva africana, ara entenc perquè Sta. Coloma és la capital de la Selva. 

Full de Ruta: 
Sortim del Parc de St. Salvador i ens enfilem per corriol pel Rocar, el nom ens ho diu tot, un paradís boulder ple de roques.
Baixada sobtada fins a la Bassa d'en Camps per tornar a pujar, però aquesta vegada fem servir mans i peus com els "micus",  per l'impressionant Canal de la Guilla.
Arribem a l'Ermita de Farners i Turó del Vent a on ens avituallem. Visita obligada al restaurat i majestuós Castell de Farners.


Baixem suaument per un corriol per descobrir els Gorgs de Penjacans, impossible explicar tanta bellesa natural al costat de casa.
Resseguim pel llit del riu amb alguna caiguda i la merescuda remullada fins a uns vivers.
Tornem a pujar pel corriol de la cursa de la Ratafia (la curta), fins a l'Ermita de Farners. Ara sí, baixada trialera fins al Parc de St. Salvador.

El millor:
Una matinal de diumenge fen esport per uns racons espectaculars.
La Carme i un servidor ens ha encantat compartir aquests moments necessaris amb Mª Carme, Amanda, Núria, Lluís, Joan, Josep, Sando, Vitalic..

El millor del millor: Mouren´s per una ruta plena d'escales naturals molt ben parida!! Gràcies "Comandant" Enric!! per deixar-nos seduir pels indrets que més bé et coneixes..... sorprenent.

TRACK WIKILOC.

TRACK GARMIN CONNECT.
 

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. caram! Aquesta és una meravellosa i espectacular ruta!
    haver coincidit amb en Comandant, el Sr. Torramilans crec sols un cop, però de ben cert si que porta escrit a la cara una prepareu-vos o un acosta't i ja t'ho diré... je je je
    Felicitats per aquesta sortida tant maravellosa!
    Ganes d'anar-hi!
    Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja. Molt bona aquesta Mònica
      La primera impressió és la que val i el "Sr. Torramilans".....és un crak!! si senyor!!
      Gràcies Mònica

      Elimina
  2. Pere no entenc perquè sempre em tracteu de perillós i temerari, es que acas hos he donat alguna raó?jajaja M'alegro que hos hagi agradat la ruta i gràcies a tots per la vostra presencia i també gràcies per aquesta crònica tan ben parida i la fotos que son super.
    Mònica si que vam coincidir i amb ganas de tornar a coincidir, que sàpigues que sempre seras benvinguda en qualsevol d'aquestes NAPAF.......i res de Sr ehhh
    Enric Torra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enric, ets un addicte a les abelles "assesines".....per tant ets perillós i temerari. A qui se li acudeix de passar per on hi han abelles?? .... Jajajaja!!
      Ara en serio, una passada de ruta Napaf.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.