MARXA DE BONMATI I 3 MARATRAIL. PROPOSTA PEL 23/02/2014.

No és la noia més aventurera escollida pel "National Geographic".... No és la noia que queda en primera posició a les curses...... No és la més guapa, (ostres ara me la jugo)....... És la Carme, la meva companya i les seves amigues, és l'escollida que serveix de reclam per fer la Marxa o Maratrail de Bonmatí.


L'encarregat de fer la publicitat de la Marxa de Bonmatí......és un CRAK, doncs el "pòster reclam" esta per tots el racons de la província de Girona, per tots.... Ara mateix la meva dona és com un Déu.... esta per tot arreu. Noi, el dia 23 de Febrer l'envelat de Bonmatí "rebentara" de tanta gent.

La Marxa i Maratrail de Bonmatí és quelcom especial per a mi doncs he crescut amb ella, he aprés a córrer i desprès a caminar, ha estat la millor medicina, és compartir conversa amb "yonkis" de l'ultrafons,  és un gaudir i enfortir les amistats, és descobrir un entorn increible sense anar gaire lluny....a Bonmati.
Ha de ser un orgull pels qui ara fa 28 anys varen tindre la idea de tirar endavant aquesta marxa És sens dubte una de les marxes més atractives del calendari d'hivern a les comarques de Girona. 
Perquè fer la Marxa de Bonmatí:
* Perquè tot i que no necessita publicitat, cada any l'organització té idees innovadores i molt atractives. (La pàgina web és molt "Txula").
*  El més important és perquè tens l'opció de fer-ho caminant, corrent o les dues coses alhora... CaKo.
*  Perque la marxa no és competitiva, sense pressions, el ritme el marques tu. 
*  Perque pots triar tres recorreguts a mida de cadascú: 
Un de 10 i 15Km
Un de 20 i el 2on Trail de 32 Km
La 3a MARATRAIL de 50 Km


*  Pels voluntaris i organitzadors que estant molt motivats. Per l'ambient que si respira, és barregen persones que comencen la seva primera caminada amb corredors/ marxadors de curses i marxes d'ultraresistència.
*  Per l'obsequi.
*  Per la botifarra, l'amanida i els embotits a l'arribada.
*  Pel descobriment d'un entorn a estones salvatge.

Fitxa:
Dia: 23 de Febrer 2014
28 edició Marxa Anar-hi Anant i 3 edició Maratrail i Trail
Lloc i hora: Bonmatí. A partir de les 7h del matí.
Recorreguts: Marxa 10 K, 15 K, 20 K i Mara Trail 32 K i 50 K.
Modalitat: Lliure, caminant o corrent. No hi ha classificacions. Si es vol hi ha un tret de sortida.
Organitza: Escola i Ampa St. Jordi, Ajuntament de Bonmatí-St. Julià de Llor i Consell Esportiu La Selva.
Per si us ve de gust veure les fotos, el track i la petita crònica de l'any passat: MARATRAIL, FOTOS; TRACK I CRÒNICA. 2013
Per si voleu més info aqui teniu la preciosa web: WEB DE LA MARXA I MARATRAIL.
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.


Comentaris

  1. Aquest any tenia ganas de fer el ronso pel pànic al fred però una vegada vist el rètol del reclam amb la noia del "National Geographic" ja se m'han carregat les piles a l'instant, o sigui que no en parlem mes, inscripció formulada
    Enric Torra

    ResponSuprimeix
  2. Oleeeeeeeee Enric!!!!!!! ara si que la passarem bé,serem una bona colla, be dons ens veiem diumenge per Bonmatí comandant!!!!!! i de fred res, ja te farem correr per fer-la passar, jajajajajaja!!!!!!!!

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.