PUIG SES CADIRETES. ARDENYA. COSTA BRAVA. 30/06/2013.

Puig Ses Cadiretes, 518 m.
Massís de l'Ardenya. Costa Brava.
Itinerari: St. Feliu de Guíxols - Ses Cadiretes - St. Feliu de Guíxols.
km: 18, 5.
Desnivell: 742 +
Tècnica: CaKo, caminar/trotar/pals.


Trepitgem  l'espai natural del Massís de l'Ardenya amb el puig més enlairat d'aquesta serralada d'ambient mediterrani, Ses Cadiretes.
El Puig ens ofereix una visió panoràmica extraordinària de 360º. Dalt del cim és fàcil veure com el terreny ferèstec de l'Ardenya forma una barrera rocallosa que separa el mar del pla de la Selva.


St. Feliu de Guíxols - Tossa de Mar, anar i tornar és un entrenament per a corredors de muntanya locals de mitja i llarga distància molt habitual, essent un clàssic en el full de ruta, però poques vegades s'assoleix el puig de Ses Cadiretes.
L'itinerari no presenta cap mena de dificultat. És ideal com a excursió familiar (variant el primer quilometre vertical). Ideal per a tots aquells corredors de muntanya que busquen córrer "a cuchillo", doncs és un circuit molt ràpid. I per últim és ideal com a entrenament "relax", que és el que hem fet avui.Ens endinsem en l'escenari de tres emblemàtiques curses de muntanya a peu:
L'explosiva i duríssima cursa de Sa Guilla de 20 k a l'agost.
La molt coneguda Marató de l'Ardenya al desembre, ambdues organitzades per A.E.Matxacuca. 
I la nouvinguda Trail Puig Ses Cadiretes de16K al setembre des de Tossa de Mar.Recorregut a peu:
St. Feliu de Guíxols. Sortim de la urbanització St. Amans / Casa Nova, aquí tenim per escollir diferents itineraris per assolir el primer objectiu, el coll de la Creu d'en Barraquer, escollim el més directe," les línies".
Una vegada al coll de la Creu 340m, defugim de camins, corriols i forts desnivells de comals i fondalades, anem carenant per l'ample pista GR que ens porta primer a la Trencada i més endavant a Can Cabanyes.
Travessem la carretera de Llagostera a St.Grau i seguint els indicadors arribem al Puig Ses Cadiretes.
La tornada pel mateix lloc. No cal dir que hi ha moltes variants.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.