LA NOCTURNA COM A VOLUNTARI. 20 /07 /2013.

Tot el que esta relacionat amb l'esport m'apassiona, si a més l'esport és caminar o córrer, encara més.

Avui tocava anar a la Nocturna de St.Feliu de Guíxols, no com a participant sinó com a voluntari.

És molt gratificant formar part de l'equip de voluntaris d'una marxa popular de nit i amb 19 anys d'experiència....Sí, Sí 19 anys.



Un privilegi poder ajudar al costat de persones que viuen la Nocturna amb molta il.lusió.

L'inici de la Nocturna és tot un espectacle, per un costat les famílies, les parelles, els amics.... fent les inscripcions a corre-cuita i a l'altre costat escoltar i veure el director de la marxa, en Pepo amb un tarannà tranquil i donant-nos els últims consells.

La Nocturna té d'especial que cada any ens ofereix un recorregut diferent. El d'aquest any ha estat preciós.

Uns minuts abans de la sortida ens dirigim amb la Rosa, l'Anna, l'Andreu i en Narcís al Parc Aventura. És un lloc en què la marxa no esta marcada doncs passa pel mig del parc i serem nosaltres qui guiarem els participants.

Molt  sorprès de veure arribar el primer corredor a més de ser un gran amic, en Quim i amb qui poques hores abans, haviem compartit el repte Costa Ardenya Extrema. I molt sorprès de veure passar els caminadors a un ritme molt alt.



Una vegada ha passat "l'escombra" anem a fer un altre punt de control amb la Rosa i en Narcís. Amb la Rosa ja ens coneixem i en Narcís ha estat tot un plaer. Un noi d'esperit inquiet que corre, camina, va en bici.... però hi ha un esport que li té el cor robat i que quan en parla els ulls no li paren de brillar, i és volar en parapent.
Tanquem la marxa i anem al punt d'arribada..... una festa.

A la Nocturna es respira un ambient de bons amics, alegre, senzill amb ganes de gaudir d'una caminada de nit, tot gràcies a les persones que hi participen i les que ho fan realitat, voluntaris i organitzadors.

Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.