CANYET / ROSAMAR- ST. FELIU DE GUÍXOLS ARRAN DE MAR. COSTA ARDENYA EXTREMA. 20/07/2013.

Canyet - St. Feliu de Guíxols Arran de mar.

2 persones i 4 modalitats: córrer - grimpar - nedar - caiac.
La costa arran de mar ens ha permès fer: 7 trams a peu i 6 trams nedant.

Els objectius quan es transformen en somnis és el millor que ens pot passar, perquè els somnis són il·lusió, emoció, passió, entusiasme, màgia....




Bé, doncs avui m'he despertat per fer realitat la meitat d'un petit somni. He de dir que m'ha deixat "buit", "fos", "exhaust" i amb només tres hores..... peró he "disfrutat" al màxim, he viscut aquest petit somni molt intensament i al limit de les meves possibilitats i energies.

Els camins de Ronda de la Costa Brava que ressegueixen la costa de Blanes a Portbou, gairebé sempre  van arran de mar. Peró bet aquí. que de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols no hi ha camí de ronda.

Un espai "verge" gràcies a l'orografia costanera amb l'espectacular massís de l'Ardenya que ha creat un espai únic, un punt de contacte entre la serralada i el mar, a on uns grans penyals  de roca granítica es desplomen sobre el mar al llarg de la costa.



Amb la complicitat de l'Ultraquim, especialista en llarga distància a peu i nedant,  no ha dubtat ni un instant en compartir aquesta petita, durilla i divertida aventura.


Un recorregut.... dos persones.... tres disciplines, córrer/grimpar - nedar - caiac.

Hem tirat endavant el repte d'anar de Canyet a St. Feliu de Guíxols arran de mar. Un servidor caminar/córrer/grimpar allà on el terreny arran de mar ho permet i quan no ho permet en Quim neda, fent servir el caiac de seguiment i transició...... Una passada!! Braços i cames cremats de fer servir a tope.

VIDEO COSTA ARDENYA EXTREMA


Itinerari: Sortim de la Platja de Canyet,  a la  Punta dels Canyerets fem transició, en Quim neda i jo caiac, els Esculls de Sa Bardisa i Cala Joana jo caminant / grimpant i en Quim Caiac i aixi anar fent transicions i resseguint la Punta del Romaguer, Cala Urgell, Punta d'en Bosch, Cala Ses Mongetes, Can Dell, Sa Feixa Llarga, Cala Vigata, S'adolixt, Estufador, Port Salvi, Punta de Garbi i Platja de Sant Feliu.




Gallina de pell trepitjar un espai encara salvatge en que en un temps no massa llunyà, pescadors, vigilants duaners i contrabandistes s'enfilaven amb molt de risc i pocs guanys per llocs quasi inaccessibles.
Val a dir que la continuació del  repte será de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols.

Curiositat: Manuel de Pedrolo es va inspirar en l'Ardenya costanera en el llibre "El Mecanoscrit del segon origen". L'autor escriu quan l'Alba i en Dídac s'apropaven a Tossa: no van saber resistir l'atracció d'una costa turmentada pel rocam en la qual s'arrengleraven tot de racons tancats a l'interior.

Agraïments: A en Pepo per ensenyar-me aquest paradís anomenat ARDENYA.
A Kaiac Guíxols per la seva col.laboració.
Bloc amic: Ultraquim
Font: Revista Gavarres.

Salut, Feina i gràcies per fer-hi un cop d'ull.


Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.