MARXA VALL DELS MOLINS A CALONGE. 07/07/2013.

1a ediciò de la Marxa Vall dels Molins.
Dia i LLoc: 7 de Juliol 2013. Calonge.
Dos circuits: Un  de 10 Km i l'altre de 16Km.
Caminant o Corrent.
Tècnica: CaKo, córrer amb pals.


Un cop passat el mes de Juny ple d'emocions i fortes sensacions amb l'Ultra de les Ultres, l'Emmona, diuen que el cos necessita descansar, però crec que el que necessita és anar de "marxa".

La marxa Vall dels Molins ens ha permès gaudir d'un entorn  privilegiat a tocar de casa i amb tota la família, uns corrent i els altres caminant.

A més ha estat l' excusa perfecta pel retrobament d'amics de llarga i mitja distància, perfilant nous reptes, compartint quilòmetres i fent el que més ens agrada, córrer i caminar per muntanya.

L'organització i voluntaris han sabut coordinar el gran èxit de participació de corredors i caminadors que en la seva primera edició ha estat sorprenent.


Crònica/Sensacions: La marxa Vall dels Molins té una sortida "oficial" a les 8h del mati, però té la sortida oberta, això vol dir que quan t'inscrius ja pots sortir, a més no hi ha classificacions.

Veien que l'organització ha contractat el dia més calorós de l'estiu decidim sortir ben d'hora, les nenes caminant i el que escriu s'ha atrevit a córrer amb pals els 16 Km a trote "jabalí",  gràcies a la complicitat de la Magali, l'Ultraquim i l'Andreu.

Bones sensacions trepitjant les restes de recs, i rescloses dels cinc molins de la riera dels Molins que neix al Massís de les Gavarres, dins un a estones ferèstec bosc mediterrani. 
  
El millor: El gran ambient de festa amb molts amics i coneguts.
Compartir una marxa amb la família, cadascú al seu ritme amb uns recorreguts molt assequibles tant pels més petits de la casa com pels qui lluiten contra el crono.
5 eu +2 eu d'assegurança és un preu molt econòmic a canvi d'un recorregut marcat, 3 avituallaments, entrepà a l'arribada, obsequi i un sorteig de lots/regal.


El pitjor: La mossegada d'un gos a l'Andreu, (crec que aliè a la marxa) . És un dels perills que tenim els corredors i caminadors. Les paraules de l'amo d'un gos tan si va lligat com si no, sempre són; No fa res...... I la meva resposta sempre és; Fins que ho fa i llavors sap greu a tothom.
La solució esta en què si esta permesa la caminada amb gossos, que aquests vaguin lligats i.... depèn de si el gos és molt gros i/o agressiu hauria d'anar amb un morrió.

Felicitar a l'organització i voluntaris.

TRACK WIKILOC



Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.