MARATÓ TRAIL ARDENYA. 2019. 10 ANYS DE TRAIL

Pel 7/12/2019
De vegades passa .... I quan passa, s'ha de pujar al tren.

El tren; el TRAIL ARDENYA, antiga Marató de l'Ardenya, i el que passa; és que la inscripció costa només 5 eu
I és que 10 anys d'una cursa de muntanya són molts anys, són molts corred@rs, molts voluntaris, molts espònsors, molts corriols i també pistes, molts èxits i algun fracàs per remuntar l'èxit.El Trail Ardenya vol celebrar els seus 10 anyets amb canvis i sorpreses.
CANVIS:* El nom ha canviat, ara es diu TRAIL ARDENYA.* Distàncies: M 50k, S 30 K, XS 15 K i Marxa 10 K.El seu preu 5eu TOTES LES DISTÀNCIES, inclou servei d'AV, circuit marcat, bossa corredor, dutxes.... La samarreta és opcional, si la vols, l'has de comprar.


Amb la Carme hi hem col·laborat i l'hem corregut durant aquests 9 anys, per tant hem crescut com a corredors i col·laboradors gràcies a la Marató o Trail Ardenya.
M'atreveixo a dir que per la Marató de l'Ardenya hi ha passat gairebé TOTS els corredors de muntanya de Catalunya.


Aquest any deixo de fer de voluntari (hi haurà la Carme i la Jenny) a "l'AV The Jungle" per fer de corredor, amb el permís de la salut..... I la Carme !!!!


I és que vull celebrar els 10 anys des de dins, grimpant, desgrimpant, corrents, caminant, trotant, cako, seguir cintes, esgarrarrintxat-me, disfrutar de les vistes i pensar amb qui collons ha dissenyat el "puto" circuit.
Disfrutar del somriure de la gent que hi ha darrere d'una plata de fruita i una garrafa d'aigua, de tornar a passar-les "putes" per tornar a disfrutar d'unes vistes al mar que només tenen a la Trail Ardenya.


Us deixo les fotos i les cròniques de cada any de la Marató de l'Ardenya des del seu inici, l'any 2010:

*Alguna Foto de Naciò Digital.

Salut, Feina,  Felicitat  i Ens Veiem al Trail Ardenya!!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.