MARATÓ DE L'ARDENYA. 2018. FOTOS I RESULTATS 9/12/2018.

9a edició de la Marató de Muntanya l'Ardenya 2018.
Organitza: A.E. MATXACUCA. Com a voluntaris a l'AV2 de la 42 K.  

RESULTATS 10K, 20K i 45K AQUÍ. 


Un any més en el punt anomenat "THE JUNGLE", entrem a formar part de la vida del bosc a l'Ardenya com a volunt@ris de la Marató de l'Ardenya.


A l'avituallament 2 del km 20 a "THE JUNGLE" hem proveït als corred@rs d'aigua, isotònic, barretes, plàtans, taronges, fuet, fruits secs, gominoles i xocolata..... Buenu i Ratafia pels més valents.
 

Amb la Maga, en Pepo i jo ajudant, mentre la Maria fent de "reporter", hem pogut viure i veure una carrera des de dins i des de fora. I hem vist i valorat el següent:
 

* Un ambient molt familiar. A l'avituallament, en tot moment hem estat envoltats de familiars que venien a seguir els fills, els pares / mares i els amics que feien la carrera.
 


* Els corred@rs arribaven a l'AV molt satisfets pel circuit i el marcatge. Val a dir que TOTS han passat per sota del suposat "Temps de tall", repeteixo TOTS.


Es parla de duresa a la 45 K. Li pregunto a un amic corred@r, blogger, organitzador i expert internacional de curses x muntanya que ha vingut a fer la carrera, què li ha semblat.
 
Em diu que li ha encantat, que la seva duresa és mental, doncs 45k i 2.200+ amb una temperatura de 14° a 20°, és una marató perfecte i apte per a tothom.
 


I llavors m'ensenya els resultats, de 150 n'han abandonat 13, gairebé ha acabat tothom, per tant una carrera amb un circuit molt bell i a on tots els corred@rs la poden acabar. Recomanable 100x100.



Jo crec que és dureta, doncs en acabar l'avituallament hem anat a treure cintes i hem acabat rebentats !!!!



Per acabar, i CREC que parlo en nom de TOTS els AV i companys voluntaris / organització de la MdA:
FELICITATS!! A TOTS els corred@rs que heu vingut a fer una volta per l'Ardenya!!! Sou MOLT BEN PARITS !!!!

 Eyyyyyyy!!!!
 Salut, Feina i Amorr !!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.