MARATÓ DE L'ARDENYA 2014. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 06/12/2014.

5a edició de la Marató de Muntanya l'Ardenya.
Organitza: MATXACUCA Marató de Muntanya. 
Com a voluntaris a l'AV2 de la 42 K i 63K. 


Mentre l'ombra de la nit es desgasta i s'imposa la llum del sol, a poc a poc, entrem a formar part de la vida del bosc com a voluntari@s. En un punt del no res aixequem un campament nòmada que servirà per proveir d'aigua i menjar a un batalló de corred@rs amb dos missions diferents: Uns lluitant per aconseguir fer 63 K i d'altres per assolir la mítica 42 K.



Amb una temperatura a estones de 4º (o sigui un fred que pela) i durant 11 hores. Tres dones: la Berta, la Jenny i la Carme. Vuit n@ns i noies: l'Ares, la Júlia, la Laia, l'Iu, en Jordi Jr, la Laura, la Mireia, la Maria i un servidor. Hem intentat ajudar i donar tot el caliu que els corred@rs necessiten per tirar endavant en el seu camí cap a l'arribada.... Molt orgullós d'aquest gran equip de voluntaris.



Des de l'AV 2 i CREC que parlo en nom de TOTS els AV i companys voluntaris de la MdA volem Felicitar a tots els corred@rs que heu participat.... Felicitar-vos tant si heu acabat com si no, en especial a tots els corred@rs que ens heu regalat un somriure, un gràcies, una mirada de complicitat, unes paraules amables....Doncs és tant o més esgotador estar darrera una taula tallant platans que fer la cursa.

FOTOS DE CORED@RS MARATÓ I MITJA 63 K:





FOTOS DE CORRED@RS MARATÓ 42K:




A l'AV 2 els corred@rs de la 42K i trobaven: Fuet, Cacahuets, galetes salades, galetes de xocolata, talls de taronjes i plàtans, barretes, xuxes/gominoles, aigua, isotònic i refresc de coca.

El millor: 
* Veure arribar al nostre AV a molts amics corredors: Magali, Eva, Tània, Rosa, Cris, Paloma, el Gran Roque Lucas, Carles Brusi, Jordi Casellas, Jordi Costa, Jordi Alsina, Aitor, Ivan, Ramon, Sergi R Cuscò, Mikel, Oriol, Pau, David  "galopaquegalopa", "Semprecorrent", Angel, Albert, David......als del club MATXACUCA i molts més.

* Veure disfrutar als més petits de la seducció del bosc, fent un foc pel dinar, jugant amb pals no amb mòbils, amb pedres no amb tablets, buscant un tresor.... i no trobant el moment de marxar quan el sol ja no brillava amb tanta força.



Per acabar dir que ha estat molt gratificant aportar el nostre granet de sorra un any més i aconseguir que tothom gaudeixi de la Marató de l'Ardenya.
FELICITAR als directors de  cursa, l'amic  Quico i en Jose,  als col·laboradors més actius Magda,  Manel Casanova, Palet , Joan Pi,  Faustí, Quim, Joan, als de l'arc d'arribada.... i a TOTS els que conec i als que no us conec que sou molts.
Doncs per si no ho sabeu encara, la MARATÓ DE L'ARDENYA 2014 HA SIGUT UN ÈXIT !!


Amb en Roque
CRÒNIQUES AMIGUES:
MARATÓ I MITJA  L'ARDENYA. GALOPAQUEGALOPA  D'EN DAVID CALABURRA..

MARATÓ I MITJA DE L'ARDENYA. ADICCIÓ A L'ULTRAFONS D'EN SERGI CUSCÓ

UNAMICAMES DE L'IVAN FERNANDEZ.

MARATÓ I MITJA L'ARDENYA. SEMPRECORRENT D'EN SALVADOR.

METRE AMUNT METRE AVALL D'EN TAPILOTET

MARATÓ DE L'ARDENYA DE ZANNARRUNNER  

CAMES AJUDEU-ME!

CRÒNICA RELACIONA:
MARATÓ DE L'ARDENYA PROPOSTAPEL 07/12/2014.

P.D:  Pels corred@rs que no hem estat a l'alçada, per sort una minoria, us demanem disculpes per si la xocolata no era negre, l'isotònic no era el que feu servir, l'aigua era massa freda, la coca-cola no era la coca-cola...... dir-vos que intentarem millorar a la propera. Alhora dir-vos que en arribar a un avituallament, és qüestió d'actitud i valorar el que ens trobem a l'AV..... MAI el que NO ens trobem.

Curiositat: Als Estats Units per a poder participar en algunes curses a peu no has d'acreditar l'haver fet 10 curses de 100 k en un any, ni ser el millor corredor..... Has de certificar que has fet de voluntari en algun esdeveniment esportiu.

Salut, Feina i Gràcies per fere-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Gràcies Pere i companyia ,per les fotos i per la bona organització de la marató.
    Ens veiem a la Gran Ultra d´Emmona.
    Salut i cames
    Jordi (el de la Transgavarres)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi per venir i gaudir de l'Ardenya, fent el que més ens agrada... córrer per muntanya
      La Gran Ultra Emmona, si la salut acompanya ens veiem a la línia de sortida... I tant que si !!!
      Una abraçada Jordi i....Gràcies pel comentari

      Elimina
  2. Una abraçada des de l´Estartit, els voluntaris de l´ardenya sou el millor de la cursa. Com s´agraeix el bon rotllo que porteu !!!! Fins la propera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt Bon Rotllo el que portàveu la gent de l'Estartit

      Una abraçada companys!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.