SA GUILLA 2015. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 05/09/2015

7ª Edició de Sa Guilla. Cursa de Muntanya
Dia i Lloc: 5 de Setembre 2015. Sta. Cristina d'Aro.
Distància i desnivell: 21K i 1.000.
Organitza: Matxacuca Terra d'Indiketes.


Setè any que participo a Sa Guilla, els quatre primers com a corredor i els tres últims com a voluntari.
Set edicions de Sa Guilla, una cursa pionera en curses  Trail de muntanya a Catalunya.....repeteixo set anys, són molts anys.

Un any més fent de suport als corredors en dos trams de grimpades a la zona dels Carcaixells Km 15, amb la companyia d'en Francesc. Poder veure a molts amics i a gairebé tots els corred@rs, superar les grimpades del Pont, emocionar-se, superar-se, vèncer-se.... Emociona.


Hem intentat amb la nostra presencia i gran responsabilitat allà dalt,  donar confiança, animar i encoratjar pels que feu la cursa com a repte..... I es clar, fer alguna foto.

FOTOS DE CORRED@RS A CARCAIXELLS:



Ha passat l'últim corredor.... i la feina no s'acaba encara...... amb en Francesc ens afegim al grup que desmarca la cursa, quatre voluntar@s o lingots d'or pur, l'Adriana, la Gloria, en Jose Luis i en Carles.

Hem dedicat un matí intentant estar a l'alçada aportant el nostre granet de sorra per què tot funcioni i per veure disfrutar als corredors de Sa Guilla. 


Felicitacions a tots els Corred@rs, en especial a les dones corredores.
De manera molt especial Felicitar a Tots els VOLUNTAR@S
Molta sort de formar part una miqueta d'aquesta gran família anomenada "Matxacuca".


P.D: Aquest any Sa Guilla  ha tingut un canvi de data  (d'Agost a passat a Setembre) envers anys anteriors i alhora ha tingut menys corred@rs. Tot i que han baixat arreu el nombre d'inscrits a les curses per la gran oferta..... s'han de fer valoracions.

S'acostuma a valorar "l'èxit" d'una cursa per la quantitat de corredors que hi participen.... Crec és una mesura equivocada, l'èxit d'una cursa es valora per: Un recorregut ben marcat, uns voluntaris atents, un circuit espectacular, que ningú es faci mal i tots disfrutem de l'esdeveniment... I Sa Guilla 2015 ha aconseguit aquest èxit 

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Magnífiques les imatges i el comentari. Les grimpades semblen espectaculars. Ara que començo a entrenar, a veure si ens veiem a L'Ardenya.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Bruno pel comentari

      La zona dels Carcaixells és sorprenent i espectacular

      Amic meu, espero veure't a la Marató de l'Ardenya.. I tant que si !! Tu ja coneixes la Marató, crec que vares fer algun tram de cursa amb la Carme!!
      Doncs ja tens un objectiu pel desembre.... Espero ens veiem a l'Ardenya... Una abraçada !! Molts records a la gent de Vilassar!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.