COSTA BRAVA RADICAL TRAIL...... I EN CARLES BRUSI. 11-12 i 13/09/2015.

Costa Brava Radical Trail.
Distància: 100 Milles. 160 Km. Non-Stop.
Desnivell: 6.000+.
Sortida: Port- Bou. Arribada: Blanes.

Carles Brusi i Aitor Tomas. 
Posició: 6 i 7. 1ers com a equip.
Temps: 36:40 h. Club: A.E.Matxacuca.
Aquest post va dedicat a Tots els corred@rs i en especial als SET corred@rs que varen ser finishers de la 1a Costa Brava Radical Trail 2015 de 160 Km.
Als que conec, La Gemma Fura 1a absoluta, L'Aitor Tomas, i molt, molt però que molt especialment ( i que consti al llibre de família) a en CARLES BRUSI.


Després d'uns quants dies de la "tempesta" i allau de crítiques que ha tingut la CBRT, i amb la sang més freda m'atreveixo a parlar d'un dels seus protagonistes i .... Amic.
La Radical, pel que sigui va tenir 22 corred@rs a la línia de sortida i només 7 varen creuar l'arc d'arribada.


Mentre travessem una muntanya, un grapat de corred@rs, apareix la conversa per despistar el cos de l'esforç. Em pregunten d'on sóc....de St. Feliu de Guíxols.....I algú diu: Ah!!, doncs d'allà conec a un noi amb cabell rinxolat, de pell bruna, molt rialler i que no para de XERRAR!!... Òstia!!, és ell, en Carles Brusi, sens dubte.
En Carles és una barreja de yupi, jippylongui (té una furgo VW antiga) punki, "torracollons", divertit, de tarannà molt tranquil i familiar, xerraire, xerrapet, xerramec i el més important és que posseïx una cosa que molts ens caldria en moments de feblesa.... Té una VOLUNTAT D'ACER.

Un corredor que no té pinta de corredor, que no apostaries ni un duro per ell, però sota aquells cabells rinxolats hi ha una màquina de fer Kms i que deixa sorprès a més d'un. Vet aquí que.....
Dues setmanes després de fer una de les Ultres més dures de la peninsula, Valle de Tena amb 78 K i 6.700+ i acabar-la, en Carles es planta a la línia de sortida de la CBRT amb 167 K i 6000+ ... I l'també l'acaba... com diria ell, amb la punta del....

Que ens diu en Carles de la CBRT:
* Vaig anar a disfrutar i patir de la Cosa Brava, fent  100 milles a casa meva.
* Els avituallaments, sabia que era en semi-autosuficiència i sempre porto menjar de sobra, encara que ens assegurin que hi haurà macarrons a cada av. Han de millorar en tots els sentits.
* El marcatge i circuit.... Pere, recordes a la Costa Brava Extrem Running quan no hi havia cintes i havies de seguir els punts blancs.... Potser un marcatge més efectiu, no tant desnivell al final i penjar un track wikiloc.


* La humitat i la calor, va fer molt de mal. Molts creiem que córrer arran de mar és fàcil i és tot el contrari.
* Creuar un canal d'aigua amb una barca amb cabuda per a 10 corred@rs no té gaire sentit.
* El millor: Fer equip amb l'Aitor, aconseguir acabar i pujar al podi.

CARLES, FELICITATS de veritat, ets un tiu molt ben parit i sorprenent, que juntament amb la Jenny i els nens feu un GRAN EQUIP. Enhorabona també a l'Aitor i la Gemma.


WEB COSTA BRAVA RADICAL TRAIL 

P.D: És paradoxal que aquest 2015 s'estrenin a Catalunya dues curses de 100 milles, i les dues han tingut una allau de crítiques i molts corred@rs emprenyats, l'Emmona i la CBRT. 
L'any que ve segur que ho faran millor i si la salut ho permet, estarem amb la Carme a la línia de sortida de la CBRT.... Sempre i quan amplieu els temps i de tall.

Post redactat 16/09/2015.
Alguna foto de CBRT.
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Gràcies per aquestes paraules Pere. Llegir el teu blog demostra que ets un gran referent en aquest món i a sobre encara una millor persona. Tinc ganes de compartir ara properament 100km amb tu, tornarà a ser un plaer i seguirem aprenent!! Una abraçada.

    PD: el mes dur de les 100 milles va ser aguantar en Brusi!!!! Jejeje!! Però com m'agrada aguantar-lo!! Brusi forever!!!! I gràcies a tot els que vareu venir a animar-nos en especial el mestre Jordi costa que sense ell jo no hagués arribat a fer mai això que ara tan i tan m agrada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aitor... M'alegro molt i molt que hagis aconseguit el que per a m@lts és el somni de fer 100 milles ..... I al costat d'en Brusi !!. Més quan no fa ni tan sols un any entraves en aquest món de la llarga distància. Tu si que ets un referent

      L'escrit ha sortit de les meves mans i ja no és meu, és vostre i del qui ho veu com quelcom interessant.... Gràcies per llegir i pel comentari en aquest petit espai

      Com diu el mestre Jprix, ens veiem ben aviat a la UTA3T, per aprendre. Una abraçada!!

      Elimina
  2. Aitor, amic meu!!
    Gràcies per el teu comentari, jo nomès et vaig ensenyar el camí, i ara ja vas tot sol.
    ENHORABONA per el teu FINISHER. I sobretot per aguantar tantes hores al desastre del Brusi.
    Ens veiem a la nostre ultra, la UTA 3 TRAILS

    Jordi Costa

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.