THE LONGEST NIGHT. PRATDIP. 01/08/2021

1a.Ed.

En aquest món de les ultres a peu,  quan sembla que ja no queda res per explicar, que ja ho sabem tot....Arriba la "Nit Més Llarga"

Una carrera importada dels Estats Units on només pot guanyar un corred@r, sí, només pot guanyar un corred@r.

Foto album thelongestnight

El "Lazarus Lake" català és en Marc Fernandez, l'organitzador d'aquesta bogeria amb l'ajuda de grans incondicionals i voluntaris.

Una carrera trail on el físic i la ment van agafades de la mà per la seva duresa.

Detalls:

A Pratdip, Tarragona.

Un circuit de 5,7 Kms i 270 +

Tens 60 minuts per fer cada volta al circuit, i a cada hora es dóna la sortida.

La cursa va començar el divendres 30 de juliol a les 21:00 h i va acabar el 31 de juliol a les 13.57 h.

* 63 corredors surten a les 21:00 h per fer la primera volta.

Van passant les hores i els corred@rs van caient per la forta xafogor, el terreny...

* 15 corredors surten a fer la volta número 7. Són les 3:00 h de la nit amb 6 voltes acabades, molta humitat, 35 km i 1700+. La última noia abandona.

* 7 corredors surten a fer la volta número 11. Són les 7:00 h de la matinada i fa dues hores que plou.

* 3 corredors surten a fer la volta número 15. Són les 11: 00 h del matí i en Javi, l'Albert Giné i l'Oriol Antolí porten 81 km i gairebé 3.900+

L'Oriol Antol (Foto album thelongestnight)

* 1 (un) corredor, migdia, a les 13:57 h finalitza la volta número 17, toca la campana amb quasi 100 km.

L'Oriol Antolí el primer finisher de "The Longest Night" catalana. Ho ha fet amb *17 voltes amb un dorsal enganxat a la cintura amb el número..... *17.

This is thelongestnight, una nit indòmita (com diria en S. Vilalta) entre Juliol i Agost.

Moltes Felicitats Org, voluntaris i corred@rs.