LA TRAVESSA JOAN JUBANY. 28/08/2021
57 Km i 6750 + Autosuficiencia.
30 cims i 7 Trams i 14 Escapatories.
Enric Llonch; el creador i dissenyador d'aquest espectacular "malsón".
La JJ és una travessa circular alpina diferent a la resta de travessas. Duresa de la dura i bellesa de la bella van agafades de la mà.
Amb 57,250 km amb un desnivell positiu de 6.750 m carenant per pics i crestas per sobre els 2.500 mts.
Foto de la XarxaSocial |
S'enllacen 30 cims a la Vallferrera dins el parc Natural de l’Alt Pirineu, Pallars Sobirà.
La sortida i arribada és a la plaça major d’Àreu (1.220 m). L’hora de sortida és del tot lliure. No està marcada.
Foto webJJ |
La manera de fer la ruta en vocabulari "xulo" en diuen "Alpin-Run" o "Climbing-fast", en vocabulari "pagès", la "cabra-sargantana", perquè els que han tingut la gosadia d'anar-hi, diuen que fan servir mans i peus per avançar contínuament.
Foto de la XarxaSocial |
La ruta es pot fer amb les hores que cadascú cregui convenient, però hi ha la modalitat Joan Jubany Autèntica, de 24 hores, que lògicament és el caramel de tots els adeptes a aquests tipus de reptes gegantins.
Foto de la XarxaSocial |
Els que l'han tastat recomanen:
*Grups reduïts i amb les mateixes aptituds (2-3 persones).
*Reconèixer el terreny abans.
*Saber llegir gps i mapes.
*No perdre temps a les parades.
*Portar a sobre el minim material, però de tot el necesari.
*Que hi hagi una bona meteo.
*Amb pluja, vent o tempesta electrica millor no anar-hi.
*Portar força aigua.
Participants / Finishers:
Al llarg dels anys hi han participat 17corred@rs. Han estat Finishers:7
Els Finishers (de moment):
Jordi Vidal, Josep Pera Vall Llosera i Francesc Martin. 24:30h. Un xic per sobre les 24h. 25/08/2021.
La seva crònica de la ruta: AQUÍ
David Quelhas 18h:47:45 (rècord) 19/07/2021.
Foto de la XarxaSocial |
Albert Herrero i Albert Vilardell 19h:23:00. 16/08/2021
Foto la la XarxaSocial |
WEB de la Travessa Joan Jubany
Joan Jubany i Enric Llonch(Foto de la webJJ) |
* Fotos de la Xarxa i web JJ
Salut, Feina i Gràcies per Llegir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada