A LES 10:00h A CASA. ON ÉS EL LÍMIT GANXÒ. 2/05/2020.

After 48 days... Sortim...Fins on??
On són els límits al municipi de St. Feliu de Guíxols per a la pràctica de l'esport, a partir del 2 de maig 2020, amb l'inici de la desescalada.Recordo una bona temporada a la formatgeria i granja de cabres dels meus "tius", la vida de les cabres; menjar, dormir, treure la llet i sortir a pasturar en un espai tancat i fer "Beeee" "Beeee"


Puig de les Cols


Igual que les cabres, durant 48 dies; hem menjat, hem dormit, ens han tret la llet, la mala llet i als autònoms ens han tret fins l'última gota de llet i ara, ara ens deixen anar a pasturar en un espai tancat......"Beeee" "Beeeee"

Sense ànim d'ofendre a ningú, sé molt bé del que parlo, doncs tinc tres dones a "first line",  per tant, intentem no pillar el "bitxo"

Sanfe des de PuigGros
Bé, per on podem anar les cabres de St. Feliu de Guíxols, on són els límits?


Per mar podem anar de la Platja de St. Pol S'Agarò fins a la platja de Canyet.

S'Agaro

Per Muntanya, S'Agaró, el Vilar d'Aro, Mas Trempat, Casa Nova, Sta. Escolastica, Pedralta, El Puig de les Cols, Creu d'en Barraquer, St. Benet, Dona Espenyada i Canyet.

Canyet 2018
Estar confinat és un " luxe" que molts no ens podem permetre, si no ens pot matar el "bitxo" ens pot matar la "gana". MOLTS ÀNIMS!!!

Frase: No podem preveure les coses dolentes que ens han  de passar, però sí podem saber com afrontarles!!

"CABRETES"...Salut, Feina, Esport i a les 10h a Casa!!!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.