PA PER CÓRRER. 29/09/2019
Una torrada de pa, pa com el d'abans, sucat amb oli i sal, sucat amb vi i sucre,sucat amb tomata.... Boníssim.
A què ve aquest post sobre el pa, si del que es parla aquí és de córrer... Doncs, ve de gust.
El pa ens ha acompanyat a molts de nosaltres cada dia de la nostra vida.
A les excursions de quan érem petits, qui no recorda el "bocata" estrella... El "bocata" de truita.
Per contra, el pa és un aliment prohibit i suprimit a moltes dietes
Ves per on, que per pocs diners tenim un aliment molt complet i per uns quants dies.
Però, no vull parlar de les meravelles del pa en totes les seves versions... No, us vull presentar a dos artesans del pa, fan uns pans espectaculars i de producció molt limitada.
La cuina fa olor de pa torrat de veritat quan salta de la torradora.
La Petra, "la alemana" un tros de dona alemana que si "et carda una ostia" has d'anar a urgències. Sembla mentida que faci un pa tan delicatessen. Elabora pans d'avena, de quinoa, de nous, de blat de moro..... Exquisits.
La trobem els divendres al matí al mercat de Platja d'Aro, i "cuidadu", que a l'estiu ja té cua d'espera mitja hora abans d'obrir.
L'Alberto, un noiet jove i discret. Fa una producció super limitada i eco total.
Crida molt l'atenció la botiga on ven el pa, amb molt d'espai buit i darrere el taulell cinc o sis pans i quatre croissants per vendre... Un CraK!!
El trobem a Maillard Croissant, a la Rambla Generalitat de St. Feliu de Guíxols.
Salut, Feina i Que Profiti !!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada