LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 15 de setembre de 2019

CANIGÓ DES DE MERIALLES. 14/09/2019.

Pic de Canigó 2.785.
Temps en mov: 5,15h
Temps Total: 6:40h
Desnv +:1.142


En Manel S, ens convida a fer el Canigó.

Així és que a les 6h d'un matí de setembre en un aparcament del Lidl, amb la Rosa, la Carme, la Hennar, la Vicky, i en Carlos segellem amb una encaixada de mans el que serà l'inici d'un dia extraordinari.


LA RUTA:

El Pic del Canigó és un cim imponent i el primer de la serralada pirenaica oriental, un cim impactant tot i la seva alçada en relació a altres cims.


Una ascensió molt gratificant, molt suau al principi i amb el seu punt d'extrema tot fent el cim.

Arribem al pàrquing del refugi de Merialles des de Castell per una pista molt trencada.


La podríem dividir en dues parts.
La primera, fins al refugi Arago, pel mig del bosc, amb molta vegetació i creuant rieres, anar pujant de manera molt suau.La segona, clavant els pals amb les dues mans a partir de la Font Nostra amb el Pic sempre observant-nos i un camp visual molt net, ampli i gratificant si el dia és assolellat.


La Xemeneia, son els últims metres per assolir el pic. Pel que per a uns pot ser una grimpada fàcil, per a d'altres és el més dificil que han fet mai.


Una grimpada i sobretot una desgrimpada, amb una roca molt agraïda, si llegeixes la roca veuràs que hi ha bones preses per les mans i bons esglaons pels peus.

FOTOS CANIGÓ 2019. PEREPETERPAN.

El Millor:
Sens dubte, els amics amb qui hem compartit asquesta espectacular i bella ruta.

TRACK WIKILOC CANIGÓ 2019.


Salut, Feina i Felicitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada