LA MARRANA SKYRACE 2017. FOTOS.27/08/2017.

Mentre fem un entrenament d'alçada i qualitat a Vallter, coincidim en alguns trams amb la cursa de muntanya "La Marrana Skyrace".Aprofitem per animar als amics, encoratjar els corred@rs i fer alguna foto.

Felicitar als organitzadors pel disseny d'un circuit molt encertat, salvatge, d'alçada, durillo i preciós.Molt sorprès de veure tants corred@rs i moltes "Trail Run Women" en una cursa  d'alta muntanya. Una carrera amb un termòmetre molt saludable.
La Marrana Skyrace:

Lloc: Vallter. VI Edició.

Circuit: 21 K i 1.900 + Volta del Gegant.

Vallter-  Coll de Mantet- Pic de la Dona - Coll de la Geganta - Bacivers - Bastiments - Infern - Tirapits - el Racó - Gra de Fajol - Coll de la Marrana - Vallter.
Temps per acabar: 6:30 h.Circuit: 11 K i  900 + Circ de Morens.

Vallter - Pic de la Dona - Coll de la Geganta - Bastiments - Coll de la Marrana - Vallter.
Temps per acabar: 5 h.La Meteo:

De 15º a 20º. Tapat amb estones sol. Ventet suau. Clima ideal per córrer en alta  muntanya.

Opinió:

* Va pels organitzadors. Pel meu gust la darrera "pujadeta", no cal.

* Va pels corred@rs. He vist que molts us queixeu de falta d'aigua. Doncs bé, amb la Carme vàrem fer gairebé el mateix circuit i sense avituallar-nos.S'ha de portar aigua i menjar a sobre, sempre, encara que us diguin que als AV hi haurà "canelons, mojitos, cafe i puro".

Felicitar a tots els corred@rs tant si heu acabat, com si no. En especial  als de l'equip "Oncorunners x un somriure", a en David Bayes, en Jordi Salellas del A.E. Matxacuca i en David "Galopaquegalopa"....
Pel que fa a la nostra ruta, com sempre espectacular. Gaudint dels petits moments sense presses. Una ruta extrema i tècnica del Km10 al 12.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.