ESCURÇÓ 2017. PROPOSTA PEL 10/09/2017.

Marxa de L'Escurçó.
Dia i Lloc: 10/09/2017 a Castell d'Aro.

Distàncies:  12 Km i  18 Km.
Inscripcions i Info a : Marxa de l'Escurçó. I el dia de la cursa.Al setembre tornem al cole, però abans toca fer un examen de recuperació, la "marxa de l'Escurçó".

Amb corredors com en Manel Antunez i en Jordi A, un raider com en Ricky, un "garrmin" com en Manel Sánchez, la Emma, en Cesar i un territori com són les Gavarres més marineres, ens tenen preparat un "plat de caviar" del millor.


Els seus creadors fa set anys que  reinventen un circuit sempre diferent, aconseguint any rere any fer-se un lloc i un nom en el mundillo Trail, que no és fàcil.Un circuit més curt que l'any passat, que serpenteja per  Gavarres i la Vall d'Aro, de ben segur que ens seduira un entorn salvatge i verge d'una Vall desconeguda i propera alhora.

Detalls i Novetats 18 K

* Desnivell +: 900 mts. Pujades i baixades curtes però intenses.

* Es pot fer equip de 4 corred@rs, ideal per als que esteu entrenant l'Oncotrail.* Avituallaments 3. Circuit molt corredor i apte per a tothom, caminad@rs i corred@rs.


* Porteu aigua, si fa calor..... Plis!!!  A la Vall d'Aro hi ha un micro clima semblant a l'Amazones,

* Vindrà en KILLIAN JORNET.... "Buenu", no crec, però queda bé!!!!


Paraules d'una corredora en acabar la cursa el 2016: Si la memoria no em falla, crec que l'he fet cada any. És d'aquelles curses fetes amb carinyo, il. lusio i aixo es transmet. ..Aquest any stic més que contenta pel po.Buenu.... Que hem de fer?...... I perquè no?..... Us esperem el 10 de setembre  a Castell d'Aro. 
Salut, Feina and That's all Folks!!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.