6 HORES DE CALELLA 2015. 06/12/2015.

Cursa: 6 hores de Calella. 16 edició.Dia: 06/12/2015.
Lloc: Passeig Marítim de Calella de la Costa.
Hora: 9h mati a 3 h tarda. Circuit:3 Kms.Corred@rs: 2 noies i 26 nois.
Jordi Alsina:Dorsal 26 ha fet 57,600K. Pere Alsina: Dorsal 29 he fet 47,050K.
Més info i Resultats: Penya 100Km.

Setena vegada que participo en una cursa que consisteix a fer la màxima distància en 6 hores. Donant voltes en un circuit d'1,5 km d'anada i 1,5 km de tornada..... No et pots perdre, no cal GPS.



La fitxa tècnica ens diu que l'alçada màxima és d'1 metre. És paradoxal, ens agrada la muntanya el desnivell, els corriols, les esgarrinxades..... Com diu la cançó: ¿Que hace una chica (un chico) como tu en un sitio como este?

Aquest 7è "Dejavu" té la resposta mentre faig la cursa. Si, així de simple, en passar de les hores, passeig amunt passeig avall, descobreixo:
Aquella parella que a primera hora del matí surten a caminar agafats de la mà.
Un pare amb el seu fill corrent junts.


Aquella noia vestida amb malles ajustades i un top fluorescent de la marca Nike (com la Samantha Fox), impossible no mirar una cosa tan fresca, que escalfa tan l'ambient (perdoneu,semblo en Benny Hill).
Aquells triatletes de cos esculpit a cop de gimnàs fent series com les bales, però durant mitja hora.


Aquell noi jove discret que surt a córrer per primera vegada amb pantaló i samarreta de cotó.... Ens recorda que si mirem pel retrovisor del temps, veurem que gairebé tots, varem començar a córrer pel passeig i els carrers del nostre poble per primer cop. És l'essència natural de córrer.
I que carai, perquè una vegada a l'any en ve de gust fer una cosa totalment plana.

Foto d'en Sergi Cusco

La cursa:
Amb en Jordi, en Quim, en Sergi i uns quants amics més, poquets però ben avinguts prenem la sortida, amb un ambient no massa fred, ben al contrari, la humitat ens marcara la cursa.
La pretensió és córrer i quan el cos digui prou, doncs, caminar, no he entrenat per córrer pla. Tot i que pot semblar una cursa fàcil.... No ho és, us ho puc ben assegurar.




Van passant les hores mentre ens anem creuant, saludant i animant amb un i l'altre, els més ràpids ens avancen un munt de vegades.
Gairebé comparteixo tota la cursa i conversa amb un vell amic, en Quim "Ultraquim", com sempre, no ha parat de xerrar, és una font de reptes fets i per fer. Potser el que no m'ha agradat és el seu dorsal... el nº 12+1 i casualitat, la seva posició final 12+1.... Ha sigut tot un acte de valor córrer al seu costat.


6a hora i última, no he parat de córrer durant 5 hores a ritme lent i relaxat. Però l'impacte, el pas repetitiu i constant aliats amb la humitat, es fa notar, no hi estic adaptat i el cos es comença a buidar. Però ja he arribat fins aquí i s'ha d'acabar. Gràcies a la complicitat d'en Quim que m'ha ajudat a tirar del carro. 

El Millor:
El cinquè lloc absolut del meu germà, en Jordi, sens dubte.
Compartir Kms, complicitat i paraules d'ànims amb d'altres corredors, en especial amb en Joaquim Verdalet, Paco Robles, en Sergi R Cusco, Jordi Alsina..... 
Acabem al voltant d'una taula, enmig de rialles, un dinar, un sorteig i aprenent de gent (gegants) que viuen això de l'ultrafons amb intensitat... Per a molts la seva propera parada 24 hores a Can Dragó.
Un any més Moltes Gràcies Núria Ruiz , Joan i a tots els voluntaris.
Felicitats a tots els corred@rs amb qui hem gaudit d'aquesta entranyable cursa.

TRACK WIKILOC

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Molt bé Pere!! Em llegeixo totes les teves cròniques :)

    ResponElimina
  2. Gràcies per llegir Sergi!!

    Un luxe de tant en tant compartir Kms amb tu.

    Aquí, un "devoto" lector de les teves aventures, no paris d'escriure.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.