LES VINYES DE NADAL. PALAFRUGELL. 25/12/2015.

Dia de Nadal, quatre amics ho cel·lebren anant a córrer per les vinyes de Palafrugell..... 20 anys més tard, ja som 50 els amics que amb calma i germanor cel·lebrem el dia de Nadal fent el que més ens agrada... córrer.


Sempre m'ha agradat córrer en solitari pels carrers, per la muntanya.... Doncs, en acabar sempre et queda aquella estranya i meravellosa sensació.

Però hi ha moments en què compartir o córrer en grup (sense dorsal) pren un caire superior.
Amb la Carme hem acceptat la invitació de fer els 12 Km de les Vinyes de Nadal i no ens ha agradat.... Ens ha encantat. Mentre corria al costat d'altres cored@rs en un ambient distès, com un nen petit he tornat a descobrir que córrer significa alguna cosa més.
El Millor: 
* Conèixer a un mestre en l'art de córrer, en "Ninu", amb 78 anys i encara està en actiu. 40 anys com a corredor i esta com un ..."Ninu". Gràcies per compartir Kms i experiències amb la Carme.

* Xevi ens ho hem passat molt bé, massa bé. Gràcies per convidar-nos.

* A tots els corred@rs amb qui he compartit les Vinyes de Nadal, dir-vos que ha sigut tot un plaer, en especial als que conec, en Ricard i en Miquel.                                        B O N     N A D A L    A    T O T S  !!!!

TRACK WIKILOC: 
 

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.