MARATÓ DE L'ARDENYA 2015. FOTOS I CRÒNICA D'UN VOLUNTARI. 05/12/2015.

6a edició de la Marató de Muntanya l'Ardenya.
Organitza:A.E. Matxacuca.
Com a voluntaris a l'AV2 de la 42 K i 63K. 


Paraules d'un amic corredor en acabar la 63K:

A l'Ardenya he patit més que fent una carrera per alta muntanya, però he gaudit d'una natura desconeguda i arran de mar. Mai no havia vist tanta llum amb el dibuix de les roques, els arbres i els corriols. Impressionat per la intensitat dels colors verds i  marrons clars dels pins i alzines per on he passat. Per la blavor del mar.



He disfrutat de les vistes, de pujar, baixar, de caure, d'esgarrapades, d'avançar i ser avançat i donar les gràcies als voluntaris.


Diuen que l'exit d'una cursa es reparteix  la meitat entre organització i circuit / marcatge i l'altre meitat amb un bon equip de voluntar@s.

ORGANITZACIÓ:

L'organització hem estat per ajudar en tot moment, esperem haver estat a l'alçada, som els que som i arribem fins on arribem. Tots coneixem el recorregut de la cursa de dia i de nit, en sentit normal i invers. 

Hem intentat prioritzar el marcatge perquè el corredor gaudis del circuit sense complicacions.

Hem intentat solucionar les incidencies el millor possible.

Esperem que la bossa corredor us hagi agradat.


VOLUNTARIS:

Els Voluntaris són lingots d'or pur.

Aquest any hem estat un petit "Comando" de voluntar@s per ajudar a què un miler de corred@rs aconseguissin el seu objectiu. Ajudant abans, durant i post cursa.

En tot moment hem estat comunicats entre tots i amb un centre de control molt efectiu.

Gent del club i d'altres entitats, gent de muntanya habituats a estar hores en un punt del no-res. Alguns han vingut a aprendre.  

No ens dediquem a això. Un somriure, un gest OK.... Ens ha recompensat més del que us penseu. Disculpeu si hem trigat a omplir el bidó o en tallar el plàtan....

LA CURSA LA CORREU VOSALTRES PERÒ LA FEM ENTRE TOTS.. REPETEIXO ENTRE TOTS.




Fotos dels corred@rs al seu pas pel Km 22 de la Marató i Marató i Mitja de l'Ardenya.





Des de l'AV 2, quatre dones: La Jenny la Carme, la Maria i la Laura. Tres nens: l'Ares, la Júlia, l'IU i un servidor. Hem intentat ajudar i donar tot el caliu que els corred@rs necessiten per tirar endavant en el seu camí cap a l'arribada.... Molt orgullós d'aquest gran equip de voluntaris.

El millor: 

* Veure arribar al nostre AV a molts amics corredors: Magali, Berta, Paloma, Anna, Yak, Roque Lucas, Lluís Tuneu, Carles Brusi, Jordi Casellas, Jordi Valverde, Patrick, Aitor, Enric G, Mikel, Oriol, Pau, David  "galopaquegalopa", "Semprecorrent"......als del club MATXACUCA i molts més.



* Veure disfrutar als més petits de la seducció del bosc, fent un foc pel dinar, jugant amb pals no amb mòbils, amb pedres no amb tablets, ajudant... i no trobant el moment de marxar.

Per acabar, i CREC que parlo en nom de TOTS els AV i companys voluntaris de la MdA volem Felicitar a tots els corred@rs que heu participat.... Tant si heu acabat com si no. FELICITATS!!



FELICITAR als directors de cursa, en Quico, en José, en Diego Arroyo, la Susi, Xavi Gaitx... als col·laboradors i voluntaris més actius Magda, Manel Casanova, Amanda, Fina, Jordi, Joan Pi... NO vull deixar-me a ningú, per tant.... A TOTS els que conec i als que no us conec que sou molts.

Doncs per si no ho sabeu encara, la MARATÓ DE L'ARDENYA 2015 HA SIGUT UN ÈXIT !!


Molt interessant veure i tenir un petit video clip de cada corred@r, fet per la gent de My Mountain Clip.


CRÒNIQUES AMIGUES:

MARATÓ I MITJA DE L'ARDENYA DE SEMPRECORRENT.

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.