NEDAR A LES VIES BRAVES. DE MARIA ALSINA. 25/07/2015.

Travessia a mar obert.
Vies Braves de la Costa Brava.
Lloc: S'Agaro - Cala Padrosa - S'Agaro. Passant pel Freu.
Metres: 1.900.

La Maria, la meva filla és nedadora. No ha dubtat a l'hora d'apuntar-se a unes sessions a mar obert per conèixer les vies braves.
Us deixo amb una petita crònica de la nedada d'avui. De Maria Alsina...Espero us agradi:


Avui S’agaró es despertava amb aquella suau olor a mar, mentre les onades xocaven suaument contra les roques que hi ha sota el "Gran Hotel La Gavina". El sol despuntava enmig del cel i les onades reflectien la claror d’aquest. El vent semblava haver-se esfumat i per tant la mar estava més quieta que una bassa d’oli, una condició molt favorable a l’hora de nedar. 

 
Com alguns ja saben, en Jordi González fa unes dinamitzacions a Sant Feliu de Guíxols i a S’agaro cada setmana, i com que a mi m’encanta nedar al mar (si no hi ha meduses ni cap criatura per allà), he decidit anar-hi aquest matí a S’agaró. Després de dues setmanes a la universitat, les ganes de llançar-me a nedar no eren poques i amb la mar tant tranquil·la, ha sigut un gust nedar. El dia començava tranquil a la platja de S’agaró, sota La Gavina, on ens esperava en Jordi per començar la classe de dinamització. A mi em  fa una mica de cosa el mar, però tot i així em sentia amb moltes ganes de nedar, ja que l’última vegada que havia estat a S’agaró no havíem pogut arribar gaire lluny a causa de la mar.

Foto: Manolo Vilalba
Amb les boies a punt i les ulleres posades, ens endinsàvem entre les onades per començar a nedar. Avui ha sigut la primera vegada que he pogut passar pel freu de S’agaró i la veritat que ha sigut una de les millors experiències que he viscut nedant. A diferència del freu de Sant Feliu, el freu de S’agaró et permet admirar cara a cara la vida que es viu allà sota, tot i que a Sant Feliu el freu també és molt impressionant. Llavors nedant tranquil·lament arribem fins a cala Pedrosa, entre la mirada de gent encuriosida que ens observava des del camí de Ronda. I a l’hora de tornar hem de nedar contra corrent per poder tornar a arribar al freu, però ho aconseguim i mentre alguns fan fotografies i els altres segueixen nedant, arribem a la platja de S’agaró per descansar després d’aconseguir fer 1900 metres en menys de dues hores. 


S'Agaro. Foto:Manolo Villalba

La veritat és que val la pena conèixer una mica la nostra costa d’una manera diferent, i si es vol fer una mica d’esport, la millor manera de fer-ho és nedar amb els dinamitzadors que fan possible aquestes activitats. Per si a algú li interessa fer aquesta meravellosa activitat, els dijous es neda a Sant Feliu de Guíxols i els divendres a S’agaró a les 10 del matí per poder aprofitar la mar

*FOTOS DE CRIS DEULOFEU I MANOLO VILLALBA. 
GRÀCIES JORDI.
 Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Molt bona crònica, i gràcies per venir a les dinamitzacions, per a mi és un orgull poder compartir l'experiència de nedar en aquest petit paradís que tenim a casa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi pel comentari i per ensenyar aquest petit paradís a aquests futurs grans nedad@rs.





      Elimina
  2. Molt bona crònica, i gràcies per venir a les dinamitzacions, per a mi és un orgull poder compartir l'experiència de nedar en aquest petit paradís que tenim a casa!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.