ULTRA TRAIL CATLLARÀS 2015....CRÒNICA D'EN ROBERTO SANCHO.28/07/2015.

ULTRA TRAIL CATLLARÀS 2015
Desnivell Positiu: 4.000+Km: 55 a la Ultra i ... 1.800+ Km 27 a la Trail
Dia i LLoc: 25/07/2015. La Pobla de Lillet. 
Inscrits: 1.047 entre les dues curses. Arribats: 475 Trail i 328 de l'Ultra.
Organitza: Klassmark.

Un dels Trail i Ultra-Trail més durs del Berguedà i que per a molts dels que hi heu participat la paraula Catllaràs us quedarà gravada a la retina, als quadriceps  i per molt de temps. Guanyar cada pujada no és una feina fàcil.....Falgars, La Creueta, El Graell de Pujals, Sobrepuny (la més dura), St. Roma de la Clusa, Puig Lluent...
La UT Catllaràs amb la complicitat de la Pobla de Lillet, un escenari de festa i ambient Trail, Klassmark tanca amb  gran un éxit les "Mission X".


Amb la Carme desprès de fer les dues primeres edicions (2013 i 2014), aquest any (2015) no hi hem pogut anar, això no vol dir que li dediquem una petita crònica a una ultra que ens té el cor robat...Gràcies a la complicitat d'un amic.

En Roberto Sancho  va creuar  l'arc d'arribada a Catllaràs 2015 en una comode 4a posició. Medalla de Xocolata com diu ell.
Li vaig demanar si podia fer una petita crònica per penjar en aquest petit espai d'una de les proves esportives, potser una de les més dures que he fet mai i no ho va dubtar ni un instant.
En Roberto és tot un Gentelman  com a corredor de muntanya... i persona. El conec de quan les curses es pagaven en pessetes, de quan 60 corredors en una cursa Trail era "overbooking". L'envejable diferència és que mentre un servidor intentava acabar la carrera amb digmitat..... en Roberto sempre pujava al podi.


* CRÒNICA D'EN ROBERTO SANCHO: 
Una zona nova i una cursa nova per mi, l’ultra del Catllarás, encara amb visions de corriols i de paratges de somni recordo la duresa de la prova. Un recorregut exigent que sense descans et va desgastant de manera lenta. 
Pujades i baixades, girs a dreta i esquerra, continus canvis de terreny que fan que la teva concentració sigui máxima. Suposo que aquesta es la que va fer que de manera automàtica acabés la cursa a on la vaig acabar, sense pensar en res més que còrrer i estar hores a la muntanya. Una muntanya perfecte, podriem dir. 


Des d’un principi sortim un grup al capdavant que poc a poc s’aniría reduïnt, 10, 9,8,7,6…no sé realment a on es va disgregar definitivament. Recordo que cap al km 30 on la maestria del Toti, l’explosivitat del Dani o la potència del Coma, van començar a fer-se evidents…jo mentrestant allà concentrat a la meva i  esperant, potser, a sentir les trepitjades al darrera d’en Marc que mai arrivaren. Aquest era el meu lloc per aquell dia, conscient que tenia el que tenia i que hi havia de continuar a la meva. Ni les rampes del km 40 ni el fet de perdre una posició de podi ( que sempre agrada ) va fer variar la concentració. Jo seguia per aquells camins tupits de pins frondosos amunt i avall com ballant amb la muntanya.

45, 50, 55, 57 K finals i 4500 segons el Garmin  i ja estava arribant pensant encara que es podia haver lluitat una mica més. Potser si …

Se m’escapa el riure fluix pensant que fa un any estava sense poder còrrer a tope de dolor i amb uns pronòstics no gaire bons degut a una hernia de disc i amb tothom dient “ s’ha acabat “ “ has d’operar “ “ no tornaràs a còrrer “….doncs res d’això. Corro i no s’ha acabat.

Espero trobar més Catllaràs, curses per llocs màgics amb bon ambient i tracte gracies a Klassmark. Ara vist així que importa realment el que es faci a la cursa, l’important es haver-hi format part.

GRÀCIES ROBERTO.
*Aquest post va dedicat a tots els amic@s i conegut@s que  heu participat tant a la Trail com a l'Ultra, tant si el resultat ha estat l'esperat com si no... MOLTES FELICITATS A TOTS, en especial als del club A.E Matxacuca: Gem Fura, Adriana Grossu, Roberto Sancho, Dani Cazalla, David Guitart, Quim Cassany....

Aprofito per fer una miqueta de publi de l'empresa d'en Roberto: FURGO MUEBLES.

*FELICITATS VOLUNTAR@S, POBLA DE LILLET I KLASSMARK.

CRÒNICA I FOTOS 2013
 CRÒNICA I FOTOS 2014.

FOTOS OFICIALS CATLLARÀS 2015
FOTOS D'ORIOL BATISTA 

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.