PLATJA D'ARO - TAMARIU. TROSSET DE CBRT. 19/07/2015.

Platja d'Aro - Tamariu. 19/07/2015.
Distància: 24 Km.
Clima: Molta humitat i calor. 27º a 35º. 

Hi ha corred@rs experts en curses d'alta muntanya que per estrany que sembli.... Entrenen arran de mar.


Travessar la Costa Brava pels camins de ronda és una de les experiències més extraordinàries que ens podem regalar, sigui caminant o corrent, en cursa o per lliure.....
Any 2009, la cursa per etapes de Blanes a Port-Bou, la Costa Brava Extrem Running del 2009 (Interessant Video) ens va permetre descobrir un tresor, només obrin la porta de casa.
Sis anys més tard la Costa Brava Radical Trail 2015 pren el relleu. Una cursa molt llaminera, fins i tot amb una 100 milles, de Cadaques a Blanes "non-stop". Però crec que té uns temps per acabar a la de 80K molt "radicals". Sens dubte una molt bona iniciativa a la qual amb la Carme ens agradaria poder participar-hi....ja veurem.

Amb les noies, triem un dia del mes de juliol, evitant el caos humà a les platges i l'onada de calor tot sortint ben d'hora i fer un entrenament arran de mar, que no vol dir fàcil.
Per tant veiem com el mar es posa de festa i canvia de colors amb l'espectacle natural més viu... la sortida del sol... una meravella.

Full de Ruta:
Platja d'Aro - Palamos: 
Un camí de ronda molt divertit amb pujades i baixades curtes però contants fins a St. Antoni de Calonge per cales,  platges, túnels..... passant per sa Cova, cala del Pi, Belladona, Cap Roig, Ses Torretes, Roques Planes, Torre Valentina... un espectacle. Arribem a Palamos pel llarg passeig  de St. Antoni de Calonge.

Palamos - Tamariu: 
Ens endinsem en un dels paratges més bonics de la Costa Brava plens de racons, cales i platges d'una bellesa extrema i salvatge. Deixem el Port de Palamós per trobar cala Margarida, la Fosca, les antigues barraques de pescadors de cala s'Alguer, la popular Platja de Castell.

Fem una parada  amb el blau intens del mar com a escenari. Travessem un sector de platges nudistes amb les Illes Formigues al davant. Passem la cala el Crit i desprès de Cap Roig i Golfet arribem a Calella de Palafrugell.

Ens avituallem i cap a Llafranc.
Pujada fins al Far de St. Sebastià, un mirador excepcional. Baixem fins a la salvatge cala Pedrosa i només ens queda l'ultim tram  vorejant penya-segats arran de mar fins a Tamariu.
* La ruta no és circular, necessària una combinació de cotxe o tornar pel mateix lloc.


El millor:
* El bany a Tamariu..... i la cervesa.
* Fer un entrenament amb les noies, Magali, Tània i Carme, en un ambient d'alta..... humitat.
Gràcies Albert pel cotxe.

TRACK WIKILOC( Al track  hi falta el tram de Platja d'Aro - Palamos, el gps es va conectar a Palamos).

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.