PUIGDEFROU EXHAUST 2014. TASTET. 22/12/1013.

Puigdefrou Exhaust Tastet i Proposta pel 30de Març del 2014. 
Cursa de Muntanya a La Cellera de Ter.


Descobrir els secrets del recorregut d'una cursa mesos abans del dia "D" és un  privilegi, però si a més ho fas de la mà d'un dels pares de la cursa és ser molt afortunat. En Pepe ens ha ensenyat una de les coses que més s'estima.... La Puigdefrou Exhaust.
Han estat 14,5 kms de córrer quan córrer no és només córrer..... és complicitat, compartir, afinitat, riure i aprendre  que de vegades les emocions involuntaries et fan vibrar el cor, en un lloc on hi he establert un llaç afectiu i molt especial en la meva vida.
En Pepe, en Pina i en Pere......els "Putos Amos de les Guilleries"
La Puigdefrou Exhaust torna amb força perquè hi ha molta il·lusió per sorprendre gratament al corred@r i.... devoció per mostrar un territori d'una gran bellesa natural, salvatge i primitiu alhora.
Un dels atractius d'aquesta cursa és que cada any s'ha pujat per diferents camins i corriols fins a Puigdefrou 843m..... doncs bé us puc ben assegurar que per l'edició del 2014 s'ha dissenyat un recorregut d'una qualitat extrema i diferent.

Amb l'important novetat que la cursa s'endureix una miqueta més tot pujant fins a St. Gregori  1.090 m, queda garantit el factor primari de la cursa Poca Distancia + Molt Desnivell = Exhaust.
El track no hi és, doncs és l'organització qui decideix quan publicar-ho i al seu web....és molt "ben parit".
Si que us puc dir que sense fer la totalitat del recorregut, han sortit 15,04 Km i un desnivell de gairebé 1000+.


Encara no l'heu marcada a l'agenda??
WEB I INFO DE LA CURSA: PUIGDEFROU EXHAUST 2014.

El millor: Trepitjar senders acabats de desenboscar i descobrir racons amb masos abandonats que et conviden si mes no a reconstruir un escenari antic i plens de vida.


 El millor del millor: Compartir escenari i aventura amb la Carme, en Pepe, la seva Carme i en especial la Maria, la meva filla.
Carme i Pepe.... la Maria , la Carme i el que escriu estem molt, molt però que molt  agraïts.

PER ACABAR.....VA PER TOTHOM, US DESITJO QUE PASSEU UNES BONES FESTES  I QUE TINGUEU SALUT I FEINA PEL 2014 PER A PODER "DISFRUTAR" DE TOT

Gràcies per fer-hi un cop d'ull.




Comentaris

  1. Gràcies Pere,
    Et puc assegurar que per la Carme i a mi és un privilegi poder compartir amb tu i els teus la vostra amistat, i moments com els d'aquest diumenge.

    QUE PASSEU UNES MOOOOOLT BONES FESTE!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Pepe i per molts anys ho puguem fer, i tant que sí!!
      Una abraçada ben forta!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.