CARTELL DE LA MARXA I MARATRAIL DE BONMATÍ 2014.


La coneixeu??.... És la Carme, la meva parella, surt en primer pla als fulls de propaganda de la Marxa i Maratail de Bonmatí.

No cal dir que la Carme i un servidor estem molt agraïts i orgullosos de ser la imatge que serveix per engrescar i convidar a molta gent  de participar a la marxa.
Que puc dir de la Marxa i Maratrail de Bonmatí...... És quelcom especial per a mi doncs he crescut amb ella, he aprés a córrer i desprès a caminar, ha estat la medicina per a la puta malaltia, és compartir conversa amb "yonkis" de l'ultrafons o amb qui s'atreveix  per primera vegada a deixar petja en un corriol,  és un gaudir i enfortir les amistats, és convertir l'alè en oxigen mentre desperten els brogits del bosc.... de Bonmatí.


Crec que la imatge de la Carme i les seves amigues la Tània i la Magali simbolitza plenament la filosofia de la Marxa..... unes dones amb uns pals de trail o sense que no aparenten el que realment són.....unes MaKiNes de travessar muntanyes amb uns currículums de trails, ultres, marxes, CV..... Impressionants!!

Va per l'equip organitzador, els VOLUNTARIS i en especial per en Jordi i en Llorenç:
El dia 24 de febrer del 2013 en acabar la 26ena edició de la Maratrail ja teníem marcada a l'agenda del 2014 aquest meravellós esdeveniment que any rere any el feu més gran, per tant si la salut ens acompanya ens veurem a la sortida el proper 23 de febrer de 2014 a Bonmatí.


Dia: 23 de Febrer 2014
27 edició Marxa Anar-hi Anant i 3 edició Maratrail i Trail
Lloc i hora: Bonmatí. A partir de les 7h del matí.
Recorreguts: Marxa 10 K, 15 K, 20 K i Mara Trail 32 K i 50 K.
Modalitat: Lliure, caminant o corrent. No hi ha classificacions. Si es vol hi ha un tret de sortida.
Organitza: Escola i Ampa St. Jordi, Ajuntament de Bonmatí-St. Julià de Llor i Consell Esportiu La Selva.

Per si us ve de gust veure les fotos, el track i la petita crònica de l'any passat: MARATRAIL, FOTOS; TRACK I CRÒNICA. 2013

Per si voleu més info aqui teniu la preciosa web: WEB DE LA MARXA I MARATRAIL.
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.


Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.