MARATÓ DE L'ARDENYA 7/12/2013. FOTOS D'UNS VOLUNTARIS.

4a edició de la Marató de Muntanya l'Ardenya.
Organitza: A.E. MATXACUCA.
Com a voluntaris a l'AV5.

Tornem a la Marató de l'Ardenya no com a corredors, sinó com a voluntaris. Veure i viure les emocions dels corred@rs des de l'altre costat de la cursa, no té preu. Aportar el nostre petit granet de sorra juntament amb el millor equip de voluntaris, la Mª Carme, la Berta, la Maria, la Tània, la Carme i en Jordi Jr a l'avituallament 5 i control de pas 2 de la Marató i  63 K. Formar part de TOT l'equip de voluntaris perfectament coordinats per en David és molt enriquidor.

Voldria "Felicitar" a tots els corred@rs que heu passat per l'AV5 i per a tots els Av dels meus companys voluntaris.... Felicitar-vos tant si heu acabat com si no, en especial a tots els corred@rs que ens heu regalat un somriure.



El millor: Veure arribar al nostre AV5 a cares conegudes i amics de curses com la Magali, la Marta Farre, la Maite, en Mikel Martinez, en Lluís Tuneu, en Jordi Caselles, en Jordi Gamito, l'Ivan del bloc UnaMicaMes, en Patrick, en Jordi Davi, en David Bayes,  l'Angel, en Pau Roura, en Sergi Rodriguez Cuscó......als del club MATXACUCA i molts més.

Reflexió: Col.laborar com a voluntari a la MdA us puc ben assegurar que és tant o més esgotador que fer la cursa.
T'adones de la importància dels AV o PC i les persones que de manera voluntària estan darrera de la taula, quan uns dies abans ajudes a fer bosses, preparar....., el dia de la cursa ajudes en un punt enmig del no res esperant els corredors, amb fred, coordinant que tot funcioni, i en acabar la cursa ajudes netejant, endreçant i desmarcant......
Sempre dic que pel corredor arribar a un punt de control o avituallament és un motiu d'alegria, doncs a part d'avituallar-te et permet donar un pas endavant en el teu camí cap a l'arribada.


Les Fotos han estat possible gràcies a la Mª Carme Tuneu i a la Maria Alsina.
Sorprenent en Jordi Caselles Jr, el voluntari més petit de la MdA, no tinc paraules per descriure l'impressionant eficàcia d'aquest noiet que ens ha fet anar a tots com un rellotge. Espero que siguis el millor controlador.... aeri!!

CRÒNIQUES AMIGUES:

UNAMICAMÉS BLOC. MARATÓ I MITJA DE L'ARDENYA.

SERGI RODRIGUEZ CUSCO .... MARATÓ DE L'ARENYA.

METRE AMUNT METRE AVALL. TAPIOLET BLOC.MITJA MARATÓ DE L'ARDENYA.

MATXACUCA

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull. 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.