GR-92. ST.FELIU DE GUIXOLS-TOSSA DE MAR-ST.FELIU DE GUIXOLS.24/03/2012

Poder gestionar el temps per a fer un entrenament mig/llarg caKo (Trail-run+Trail-walk), durant el cap de setmana, és tot un repte.

La família ho és tot per nosaltres i intentem passar el màxim de temps junts.... fer pinya. Però ves per on que el dissabte i sense tenir-ho programat disposem de 6 hores per fer un entrenament de qualitat.


 Quan era corredor, un dels entrenaments obligats, i que sovint fèiem amb en Jesús, amic corredor, era resseguir el GR-92 de St. Feliu de Guíxols a Tossa de Mar i tornar pel Massís de Cadiretes. Depenent del punt de sortida i del punt d'arribada aconsegueixes fer uns 42 quilometres, una marató de muntanya excel·lent i al costat de casa.

Dit i fet, aprofitem aquest regal en el temps i decidim fer GR-92.
A més tením l'excusa de provar la nova adquisició en material trail -run, la motxilla "Salomon Advanced Skin S-Lab 12", o sia la motxilla d'en Killian, però la de 12 lts. 

El test ha donat un 10 sobre 10. És una miqueta "Karilla". Però en llarga distància el que escriu no pot portar motxilla, llavors la meva companya ha de portar moltes vegades la roba extra seva i la meva. El que busca la Carme en una motxilla és que sigui comode, que tingui capacitat, fàcil per hidratar-se i facilitat per accedir a barretes i entrepans sense descordar. 

Recorregut: 

L'itinerari és una passada, potser hi ha molta pista, però queda difuminat per l'espectacularitat de l'entorn, mar i muntanya.... la Costa Brava.

Sortim de St. Feliu per Casa Nova, de seguida ens enfilem per corriol cap a Coll de l'Escorpí i Creu d'en Barraquer, pista ampla cap a la Trencada, anem guanyant alçada fins al Coll de Montagut i l'esplendit mirador de Puig ses Cadiretes, continuem ara sí amb forta baixada fins a Tossa, 2: 15h. Coca-cola/entrepa i tornada cap a St. Feliu.

Temps Total: 5:51 h.
Temps en Moviment: 5:30 h.

Tecnica: CaKo, barreja de Trail-run i Trail-walk amb pals.

El millor: Totttt!!, l'espectacle de la natura amb l'olor de mar salada, increïble. Un bon entrenament.

El pitjor: Res..... Buenu!! la dolça pujadeta de tornada de Tossa a Puig ses Cadiretes.


Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.