REFLEXIONS D'UNA CORREDORA HORES ABANS D'UNA MARATÓ, Publicat per la Tània Torné.

Aquest post esta publicat per la Tània Torné, hores abans de fer la 2 Marató de l'Ardenya 2011, el seu modest gran repte esportiu d'aquest any.
199, Aquesta sóc jo, la Tània.
8 de Desembre de 2011. Ara que només falten poques hores  per la ditxosa 2 Marató de l'Ardenya 2011, la meva "espina" que em fa anar de cul desde fa uns quants mesos. I després de l'esforç (dietes+entreno físic+entreno mental), voldria agraïr a tothom qui m´ha acompanyat i encoratjat en aquest meu "modest" repte. Tothom ha estat molt important, i no sé ni per on començar.

* A la Carmeta, la meva "llebreta", la meva companya de Kilòmetres, sempre a punt, sempre amb el seu somriure, tant valenta amb tot, mai no falla, mai no defalleix. Per a mi, tot un exemple a seguir.
* A en Pere, en Peter Pan, quin personatge! Sempre el tindràs a mà, sempre t'ajudarà en tot, sempre t'aconsellerà amb qualsevol cosa que li preguntis. Un molt bon paio. 

* A tots els companys i companyes que he tingut en curses/caminades: Ultraquim, família Tuneu i amics, Magalí, Olga, Mikel, i molts més amb els quals he pogut compartir molt bones estones.
* Al meu company de feina, en Richart, al que últimament l'he atabalat molt amb les meves preguntes. Ell és un bon exemple per mi, donç porta molta experiència amb el tema. 

* Als meus fills Nil i Mar els hi agraeixo moltíssim la seva comprensió i paciència per aguantar les "neures" de la seva mare.

* I per últim, i molt especialment al meu home l'Albert, li he de agraïr el seu suport incondicional, mai no m'ha rondinat per que m'hagi aixecat a hores intempestives, ni que l'hagi deixat a càrrec de la casa, dels nens......., sempre animant-me, fent-me avituallaments a mig de la muntanya..... per mi ha sigut el millor puntal.

* A tots/totes moltes gràcies. Espero estar a l'alçada el dia de la cursa. Sapigueu que jo ho donaré tot de mi perque així sigui . El dissabte veurem el resultat de tot plegat!!!
TÀNIA " la matxacucaire novata".

Comentaris

  1. Tània, per mi ja has guanyat la Marató.

    El dia de la cursa es pot pagar amb diners, el que no te preu són els llargs entrenaments en solitud escoltant aquella música que molt pocs escoltem..... El que no té preu són els infinits moments extraordinaris que hem compartit al teu costat entrenant, en cursa, caminant.......

    Crec que el dia de la cursa no és tan important, és molt més important el camí que has fet per arribar fins aquest dia.

    Una abraçada súper forta, i estarem al teu costat......Buenu!! si podem seguir el teu ritme je je je!!

    ResponElimina
  2. L'esforç tindrà la seva recompensa! Que us ho passeu molt bé!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.