N A P A F. COSTA BRAVA. Info.

Pont Penjant al mig

Doncs bé, per a l'últim diumenge de gener i dintre de les Kedades NAPAF de Catalunya...... m'ha tocat a mi, dissenyar el circuit per a la zona que un més bé coneix, al centre de la Costa Brava, entre St. Feliu de Guixols i Tossa de Mar, dintre d'un triangle sens dubte meravellós del Massís de Cadiretes/ Ardenya/ Solius.
Qué és una NAPAF (No Apta Per A Frikis): És una Kedada CaKo(caminar/correr/pals o sense) anàrquica (sense normes) però organitzada, en autosuficiència. El recorregut sol ser d'un grau de dificultat alt i amb desnivells importants, grimpades, ritmes alts......! és important dir que cadascú hi participa sota la seva responsabilitat.

El recorregut es pot dividir en tres parts, la primera  serà fer les agulles dels Carcaixells pel pont penjant, (tot i que molts dels assistents ja ho han fet), passarem per fondalades on alzines de grans dimensions no deixen penetrar la llum, antics camins carreters desapareguts per la vegetació i on pels voltants del 1800 eren esplèndides carboneres. Passarem per corriols verges, desemboscats fa pocs mesos, que ens portaran a roques on de ben segur no deixara indiferent a ningú, us ho puc ben assegurar, fins aquí haurem fet la part de les grimpades i camíns equipats.


La segona part serà anar a buscar un antic poblat ibèric (Plana Basarda) però a l'estil Lluís Vila (estil senglar i fora camins), molt Súper Guapo. Un lloc màgic, és un poblat en estat salvatge, molt verge, damunt d'un turo, ple de sitges, s'han fet troballes de ceràmica ibèrica i  romana .......Alhora si tanquem els ulls gairebé que es poden escoltar els sorolls dels seus antics pobladors.
La tercera part queda pendent..... dependrà una mica de l'estat físic del grup, anirem cap a mar o cap a terra, ja ho veurem.
Hi haurà dos punts per deixar la Napaf o bé per començar-la, és a dir que si un no vol grimpar a la primera part, pot començar a la segona part.

Fitxa:
Dia:      29 de Gener de 2012.
Hora i lloc de trobada:    7:45 del matí a l'aparcament del poliesportiu de Sta.Cristina d'Aro.
Lloc:     Ardenya , Massís de Cadiretes, Solius.
Kms:     Entre 20 i 25.
Tècnica:   CaKo, Caminar/Córrer/Grimpar.
Dificultat:    MOLT ALTA, Ritmes alts/Grimpades/Desnivells curts pero verticals. 
Llocs d'interes:   Carcaixells / Pont Penjant / Cova Sa Tuna/ Plana Basarda........
Cal portar:    Aigua/barretes o entrepà. Per vestir dependrà del fred, aconsellable malla llarga. Els pals molt millor si són plegables.
Punts d'aigua/fruita: Un
Nombre maxim de participants:    De 15 a 20

AVIS IMPORTANT: S'ha d'estar preparat físicament. I la responsabilitat és de cadascú. 

Cròniques Relacionades:

Salut i Feina.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.