2 MARATÓ DE L'ARDENYA, PROPOSTA, TASTET I FOTOS 20/11/2011

20 / Novembre / 2011. Un dels entrenaments previs a una cursa, és la possibilitat de trepitjar el terreny i fer el recorregut per on passarà la prova uns dies abans.

Ardenya
La Tània i la Carme tenen una "espina clavada" des de fa un any amb la Marató de l'Ardenya 2010, varen completar els 43 Km fora de temps. A partir d'aquell mateix dia tenen molt clar que l'objectiu per aquest any és tornar-hi i baixar el temps, per això primer han fabricat un fonament..... que es diu motivació, estan molt motivades, i segon han hagut de fer els deures.... això es diu entrenament, els motors estan preparats.
Són a la recta final, comença el compte enrere, i un dels últims entrenaments de volum, qualitat  i veure com respon el físic, ha estat fer el recorregut de la Marató.

La Tania i la Carme a l'Aresta

Recorregut: Són les 7 h del mati, la Tània, la Carme , Ultraquim i jo, comencem a 2,5 Km de la sortida del poliesportiu de Sta. Cristina. Les fortes plujes dels últims dies han fet pujar molt el cabdal del riu que hauríem de travessar al començament.

L'entrenament és de caminar/córrer CaKo. Anem a buscar el Pas de la Miloca , Km 5 de la cursa, ens hem separat d'en Quim, doncs fa 6 mesos que va aparcar les vambes per lesiò, i ens trobarem més endavant. Aquesta part del recorregut té dues grimpades molt i molt fàcils, una és per fer l'ultim carcaixell a l'Aresta i l'altre al Montclar. Però no s'ha de baixar la guàrdia, tot i que la roca és molt adherent i a la pedra hi pots llegir els graons i on posar les mans en tot moment.


Baixada molt xula per corriol fins a agafar la pista d'en "Lara", (ens trobem amb en Quim) tenim per endavant uns 12 Km per córrer passant per St.Baldiri, cap al coll de la Trencada, d'aquí a fer la famosa "V".
Altre cop tornem al coll de la Trencada i cap a la Creu d'en Barraquer....... Fins aquí ens hem  hagut de dosificar, perquè a partir d'ara entrem com a convidats a l'Ardenya més salvatge, primitiva, pura i dura; 20 Km o la segona part de la cursa! Ben segur que ens sortirà "l'último mohicano" que tots portem a dins, es súper guaaapa!!.
Fem tres pujades i baixades fortes, passem per sobre Pedralta, Puig de les Cols, Roca Verdera, la Riera dels Molinets, Pedralta...... Un Regal de l'Ardenya.

Entrenem o ........cacem bolets??

Per què fer la Marató de l'Ardenya ?

Per l'entorn i recorregut..... Fantàstic, amb un desnivell important però assequible.

Fitxa d'entrenament: Hem fet 37,5 Km amb desnivell + de 1.510mts, amb 7h: 30, amb dues parades importants per avituallar-nos. Gracies a l'Albert, moltíssimes gràcies per tot Albert. Ah! I dintre d'aquest temps hem fet 3 kilos d'ous de reig i escarlets vermells.



Tania, Carme i Ultraquim

El millor: Les sensacions de l'entrenament, la companyia i .......els Ous de Reig i tant que sí!!!!!

La Temperatura: Tapat a estones amb sol i no ha plogut,15º SÚPER!!

Cròniques Relacionades: 1ª Marató de L'Ardenya 2010

Salut , Feina i Molt Bona Cursa per Tothom.

Comentaris

  1. La secció femenina de l'equip PerePeterPan, està en plena forma per gaudir al màxim de la Marató de l'Ardenya. Ole elles!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.