100 KM II UT3VV 2011 OLOT-ST.FELIU DE GUIXOLS non stop

10 i 11 Setembre 2011.

Abans de res, dir que 100 Km caminant/caKo són molts quilometres i poden passar moltes coses, per sort he tingut quatre àngels que m'han volgut acompanyar i compartir aquest repte; la Maria (la meva filla) que ha fet els primers 40 Km amb bici, el relleu l´ha agafat la Carme  fent 63 Km, juntament amb en Josep Ventura, i en Jprix que ens ha vingut a trobar per acabar junts amb 64 Kms a les cames.
GRÀCIES a tots quatre pels somriures i ànims que de forma molt grata hem passat junts.

A 2,6Km de la sortida

Ha estat més important l'energia positiva que m'heu donat que l'aigua,  les barretes, les begudes..... Amb vosaltres al costat tot ha estat molt més fàcil.

A les 7:30 la Maria amb bici i jo caKo/caminant/pals sortim del centre d'Olot amb un objectiu al cap: St. Feliu de Guíxols. Començo a caminar i de seguida trobo la tranquil·litat i equilibri que necessito, només ennegrit pel dubte de si el cos podrà aguantar, però tinc les coses molt clares i estic molt motivat.


Amb la Maria hem passat fred  fins a Hostalets d'en Bas on un cacaolat i unes oreo han fet un efecte espectacular. El caràcter alegre i divertit de la Maria s'ha despertat, i no ha parat de xerrrrrrar en tota l'estona, escoltar-la és com gaudir d'aquella música que molta gent no sent.
La calor ens ha trobat a St.Feliu de Pallerols i s'ha accentuat a Les Planes, molt dur arribar a Amer, ja a la Cellera de Ter 40 Km fem una parada llarga per dinar, aquí es queda la Maria i m'acompanyaran la Carme i en Josep Ventura.

La Carme i en Josep

Són les 3:00  tot i la forta calor i ventet de cara agafem un bon ritme. En Josep és un caminador experimentat i que tot i la serietat exterior que aparenta no ha parat de xerrar.  D'Angles a Bescanó ens hem empassat els Kms, una petita motxilla que porto li he de donar a la Carme. Les dorsals D6 i D7 fa estona que em fan tocs d'atenciò, la Carme és el meu "Sherpa".


A Montfulla en Josep ens diu que per travessar Salt / Girona i evitar calor/asfalt, millor agafar per les Deveses, sàvia decisió, és el seu "feudo" i li fem cas. Deixem Girona i anem tirant cap a Quart on en Josep ens deixarà però carregats amb molta energia, de seguida ens trobem amb en Jprix que ha sortit de St. Feliu per trobar-nos i regalar-nos la seva companyia  en les hores més dures. A Llambilles fem una parada per sopar, hem deixat un cotxe / avituallament.

Jprix i PerePeterPan de "marxa"

En Jordi Jprix ens contagia d'aire fresc, només de veure'l ja recuperes la motivació de reserva, es una passada de maco aquest nano. La nit ens ve a buscar, nit......que és quasi de dia. No cal frontal la lluna és el frontal natural de última generació, increïble. En Jprix també és un xerraire  no para de xerrar, i sense saber-ho ens va estirant a ritme....Cassà de la Selva....Llagostera....Sta.Cristina d'Aro.......Castell d'Aro.......i  a les 1:28nit l'objectiu: St. Feliu de Guíxols.......No m'ho puc creure les emocions apareixen a poc a poc.

Arribada a St.Feliu
¿Perquè fer  l' Ultra 3Vies Verdes ? És molt senzill, al 2010 Ultraquim i Andreu Just varen dissenyar i acabar aquest repte corrents Ripoll-Olot-St.Feliu) 142 Km fent les 3 Vies. Això al 2011 no podia caure en l'oblit, algú havia de continuar. He agafat el relleu això sí, fent 2 Vies Verdes (Olot-St. Feliu)degut a les meves limitacions físiques, però mantenint el nom original per a properes edicions. Un altre motiu és la millor manera de passar el dia del meu aniversari 11 setembre, un "regalazo"!! I com no, és un acte de reconeixement a la gent  i la seva vida d'un passat antic molt proper al voltant del carrilet.

Fitxa tècnica :
Distància:                             100Km
Dia:                                      10 i 11 de Setembre 2011
Recorregut:                          Olot-Girona-St.Feliu de Guíxols 
Terreny:                                Vies Verdes/Carril bici
Temps Total amb parades:     18h  Clavades    
Temps Toral sense parar:       17h+/-  

Parades:
Hostalets d'en Bas 10´´
St.Feliu de Pallerols 5´´,
La Cellera 34´´,Bescano 8
Girona 9´´i Llambilles 12´´.

Perdua de Pes:                     3Kg
Vambes:                                 Hoka One One Low Mixtes
                                             (Fantàstiques per l'impacte)





Entrades relacionades: 100 Kilometres 2º UT3VV 2011
                                  Ripoll-Olot-St.Feliu Corrent, La Cellera-St.Feliu caminant 2010

Salut i Molta Feina.

                                                      
         

Comentaris

  1. Enhora bona Pere!!! i famili !! Estic segur que el teu color preferit es el verd.

    Felicitats a tota la femilia Alsina!

    ResponElimina
  2. Felicitats per aqust repte que tots hem aconseguit i l' any que ve arribare fins a girona!!!!


    Maria

    ResponElimina
  3. Moltesss Gracies Anònim......Verd, blau, vermell, blanc, taronja.......Tots els colors agraden.......be el groc no gaire je je.....
    I Maria i tant que si!!!!! fins a Girona l'any que ve, s'ha de progressar sempre poquet a poquet.Un petonas ben fort del teu pare, a qui el 11 de setembre li has fet el milor regal de cumple que un pare pot desitjar, la teva divertida companya en 40Km, Gracies Maria.
    Una abraçada ben forta per tots.

    ResponElimina
  4. L'enhorabona Pere! déu ni dó! ja en tinc ganes jo de fer-ne alguna d'aquestes llarguetes..! vas fer la matagalls-montserrat?
    SALUT I CAMES!

    ResponElimina
  5. Gracies Enric!!, la clasica de moment no, tot i que es la marxa de les marxes a Catalunya, 3000... persones, ara sembla que faran una ediciò Matagalls - Montserrat per a corredors de 100Km....,
    Salut i Feina.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.