1 0 0 KM. 2ª Ultra Trail 3 Vies Verdes. 10/11Setembre 2011

100Km és un numero més........Fa respecte,  però per a molts corredors, caminadors, marxadors, Cakos...... Gent inconformista que volem evolucionar, no quedar-se estancats en els entrenaments de sempre, les mateixes curses, caure en la rutina i aquesta en l'obligació......... Hi ha molts reptes per fer, reptes que fins i tot els pots produir, elaborar i gaudir tu mateix, pura anarquia on les   pautes les marques tu.



El pare de la 1ª UT3VV al 2010 és l'Ultraquim, va dissenyar un recorregut de 142 Km, amb sortida a Ripoll passant per Olot, Girona i arribant a St.Feliu de Guíxols, la idea va ser resseguir les tres vies verdes de l'antic carrilet. Andreu Just i Ultraquim van aconseguir el repte sense parar i corrent. Jo, després de  preparar l'avituallament a mig camí, vaig sortir de La Cellera de Ter arribant a St. Feliu amb 63 Km a les cames, va ser SUPER GUAPO.


La segona edició d'UT3VV, Ultra Trail Tres Vies Verdes ja és aquí,  aquest any té un recorregut mes curt de 100Km amb sortida a Olot i  arribada a St.Feliu de Guíxols, els dies 10 i 11 de setembre, és un  repte personal, que si l'aconsegueixo serà el segon cop aquest any que  abraçaré la  mítica xifra.

A partir del Km 30, es tira molt de  cap, en quant al cos, el moviment repetitiu i constant provoca  carreges i desgast en el treball muscular i articular.......El Cako  serà una de les solucions, el treball muscular caminar-córrer-pals  distribuir la carrega muscular a una major quantitat de parts del cos  augmentar el rendiment i evitar  lesions. 
Sóc un aprenent que esta en el  1er esglao dels 10 i vull aprendre a donar-li potencia i resistencia al  motor sense rebentar-lo, amb el permís o no de la malaltia.

Li tinc moltes ganes i alhora em veig molt molt molt petit davant dels 100Km.


 
I si no ho aconsegueixo no passa res, veure on son les meves limitacions i aprendre a fer-ho millor per la propera,........però l'objectiu és passar-ho be fent un esforç total per arribar, amb molta il·lusió i amb l'emocio de veure que hi ha mes enllà d'aquest somni.


Ens veiem abans aquest dissabte a la cursa de muntanya Sa Guilla, la Carme i jo caminant!!
 
Podeu veure les cròniques de l'any passat d'UTTVV 2010 a:
Andreu Just

Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.