LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 17 de setembre de 2015

PREVIES RIALPMATXICOTS V ULTRA PIRINEU. VIDEOS.

Ja ho tenim aquí, 18,19 i 20 de setembre, sens dubte ens espera un cap de setmana molt supermega intens en el món de l'Ultra Trail a Catalunya.
La Rialp Matxicots versus la Ulta Pirineu.* 6a Edició de la Rialp Matxicots amb sortida i arribada al poble de Rialp.
Diuen que és una Ultra molt dura, però també diuen que tot el poble i comarca s'implica d'una manera extraordinària amb els corred@rs. Noms d'amics com Josep Artigas, Jordi Gamito, Mikel Martinez, Jordi Casellas, Magali Pol, Laura Poch, Berta Sadurni, Carme Carmona... li donen "catxe" a la cursa.
Amb tres curses i una caminada, aconsegueixen omplir i tancar inscripcions un mes abans de la cursa.
900 corred@rs repartits en:
82K i 6.100+. 
52K i 4.100+ i una de 21K i 1.100+.

VIDEO PREVI UTRA TRAIL RIALP MATXICOTS 2015:

_______                                                                            ________

* Ultra Trail Pirineu amb sortida del poble de Bagá.
Les novetats per aquest any són que s'ha allargat el circuit uns quants Kms a la prova reina i que de nou es tornarà a passar pels refugis després del divorci de la passada edició amb l'organització.
Una final de la Copa del Món amb molts corred@rs de renom com Luís A Heras, Franco Colle, M.Angel Heras, Jessed Hernandez, Killian J, Emilie Forsberg, Anna Comet..... per a mi els favorits són els de casa, molta sort Matxacuques i en especial a en Francesc Sole,  en Dani de Campo i a la Lidia.
1.000 corred@rs repartits en:
110k i 6.800+
 45K i 2.400+ i una 5K Vertical Nit.

VIDEO PREVI ULTRA PIRINEU 2015......Amb en Quico i la Magda, "alma mather" de A.E.Matxacuca i una parella incombustible que sempre estan donant aquell suport necessari a la seva gent i allà on sigui.


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada