TOR DES GLACIERS. TOR 450. 8-16/09/2023

Fa dies que no escric res i no serà per coses a dir, que n'hi ha i moltes. Ara que tinc un moment no volia deixar de publicar la gesta d'uns amics.

El Tor des Glaciers seria com "l'Alta Gamma de l'Ultra Trail".


Dies: 8-16 Setembre 2023.
Distància: 450 km...si 450 km.
Desnivell: 32.000 D+.
Temps per acabar: 190 hores.
Sortida i Arribada: Courmayer- Valle d'Aosta- Itàlia.


I és que set catalans han participat en aquesta Mega Ultra d'entre 200 corredors escollits per travessar les Vies Altes 3 i 4. Crestes i Glaceres enmig de paisatges al més pur estil alpí.


Una cursa que no està marcada, s'ha d'anar amb mapes o GPS, hi ha 3 bases de vida i sense gaires avituallaments, cada 25 km hi ha un refugi +/-.
 

Així és que en Carles Solivera (Girona), en Sergi Bañeras (Caldes) i en Mingo (Molins de Rei), els tres que conec de la "grupeta" de "Los Siete Magnificos Catalanes" que han tingut la valentia o "burreria" de plantar-se a la línia de sortida, i que després de 180 hores rondant de dia i de nit non-stop per les muntanyes d'Aosta… aconsegueixen ser "Finishers" d'una de les curses més exclusives d'Europa i del món.


Moltes Felicitats nois!!!!


I un reconeixement especial als o les que fan el seguiment dels corredors; la parella, l'amic … Qui sigui que amb la furgó van d'un lloc a un l'altre, anant i donat un suport impagable… Ells diuen: "És una cursa paral·lela"... Em trec el barret!!


Bé, doncs ja esta dit, aquest blog és petit pero intento explicar experiencies diferents... que blogs més grans no diuen.

* FOTOS "ROBADES" DE LA XARXA SOCIAL

* BLOG AMIC: DE CALDES AL TOR (Diari de ruta preciós)

Salut, Feina i Gràcies per Entrar!!!!



Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.