ST. FELIU DE GUÍXOLS - PUIG CADIRETES. CAMINS DE TOSSA. 16/07/2022

Puig Cadiretes: 518m

Km: 20,55

Corrent per l'Ardenya Ganxo/Cristinenca m'he trobat un corredor foraster, perdut, desorientat i deshidratat, l'acompanyo a la "sortida del laberint".

 

Caminar o córrer per l'Ardenya del Baix Empordà (St. Feliu i Sta. Cristina) gairebé esdevé un acte delictiu, semblem fugitius amb la por de ser enxampats en passar per un lloc que no toca, camins i llocs tallats o prohibits al pas. Antics PR (petits recorreguts) o camins de carboners han desaparegut totalment. Indicacions antigues, velles que no porten enlloc.

 

 

L'altra cara de la moneda, l'Ardenya que pertoca a Tossa de Mar, a partir del corriol dels Peregrins, St. Grau.... Ens trobem amb un ventall de camins, coves, menhirs, pedres... tot, repeteixo, tot súper ben marcat, súper ben indicat amb uns pals de fusta, no cal GPS. És un luxe pels sentits caminar pels anomenats CAMINS DE TOSSA.


Aquesta ruta de St. Feliu al cim més alt de l'Ardenya, Cadiretes, el 80% és pista forestal.

Una ruta molt corredora i bonica alhora.

Puig Cadiretes
 

St. Feliu (Casa Nova) - Creu d'en Barraquer- La Trencada- Suro del Llop- Camí dels Peregrins- St. Grau- Cadiretes- Mas Cabanyes- La Trencada- Creu d'en Barraquer- Casa Nova. 

Ruta  09/07/2022

TRACK WIKILOC

P.D. A dia d'avui, temps d'alt risc d'icendi, a les Gavarres s'ha restringit el pas, a l'Ardenya, no....

Salut, Feina i Gràcies per Llegir!!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.