S'AGARÓ - SA CONCA - CÓRRER - VIDEO. 2020.

Ara que els temps s'han fet més llargs, comptem els dies com uns presoners, assaborim el cafè amb llet més lentament, les nostres vides han canviat.
No tenim pressa per anar a treballar (autònoms aguantem, com sempre..o no), no tenim pressa per anar a córrer, tallar cabells, comprar, entrenar, fer mil coses en un dia i "kedar", "Kedar" per fer la cervesa amb els amics.... No, no tenim pressa "Puto Bitxo" dels cullons!!

El camí de Ronda de S'Agaró a Sa Conca és un dels camins habituals pels corred@rs i caminad@rs del triangle "Sanfe - PdA - Castle d'Aro".Com que ara mateix, no podeu anar a córrer ni caminar, us deixo quatre vídeos de dos minutets (molt curtets), dels 2 K que té aquest meravellós camí de Ronda.Falta el de l'arribada a Sa Conca... Us convido a fer-ho, quan ens deixi..... el "Bitxo".

**Filmat un mes de novembre del 2016.


TRAM 1:

              


TRAM 2:

                    

TRAM 3:

                       

TRAM 4:

                        

Un camí elegant farcit d'escales, ziga-zages i miradors, bellesa visual constant i ple de matisos, un bell paisatge que ha sabut conviure durant molts anys, fent que trepitjar aquest entorn sigui un regal pels sentits.

Sa Conca fent Ultra 3 Trails Ardenya

Doncs, nois.... A veure si podem fer un S'Agaró - Sa Conca ben aviat, un trosset de paradís sense anar gaire lluny.

Salut, Feina, Calma i Molts Ànims!!!!

En especial a ma germana i ma parella que estan a "First Line" 

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.