CRONO PUIGDEFROU.28/12/2019.

La Cellera de Ter - Puigdefrou (843)
Km: 2,77. Desnivell:+: 600.
Temps: 41:10h
Clima: 14º. Sol. (Massa calor per l'època)


Dies de cava, torrons i..... Sants Silvestres, ens inventem una St. Silvestre particular, una Crono.

UN PUIGDEFROU. 
Tots tenim una muntanya preferida, el primer cim, la primera vegada, que quan podem hi tornem. 
I si hi anem amb unes bones amistats, la Carme, la Maga, la Berta i en Mikel, la matinal és superior, doncs vius cada moment com si fos el primer dia, sempre sorprenent.

LA CRONO:

Sortim de la Bassa de Can Vinyes a les afores de la Cellera de Ter.Pugem per la Via més directe, a estones seguim les marques blaves, no sempre.


Travessant la pista tres cops, a Sa Palomera i al Bosc de Becdejuvell. Dalt del cim, una balconada: Pirineus, Garrotxa, Colsacabra, Gironés i Porta d'entrada a Guilleries.La pujada la pots fer corrent si tens cames i un bon motor o bé caminar / córrer si ets de la "Tierra Media".


* Exemple, en Jordi Gamito, un dia d'entrenament qualsevol, la va fer en 32:25 h.... Un servidor la feta avui amb totes les agulles d'emergència vermelles en 41:10 hUna vegada feta la Crono, seguim fins a Can Serra i St. Gregori.


El sol daurat brilla amb força avui. 
Travessem  aquest paisatge ple de llum i colors d'hivern, amb uns corriols de bosc abrupte, a estones verge i salvatge que pot no agradar a corredors de muntanya que no volen gaires esgarrinxades. 

St. Gregori

Guanyem alçada, el puig, la creu i descobrim un cel de la millor escola de pintura d'Olot, mentre als nostres peus l'espectacle visual ens fa trontollar el cos. Puig d'Afrou.A TENIR EN COMPTE PEL 2020. CURSA DE MUNTANYA : PUIGDEFROU EXHAUST. 19/04/2020
Amb la Carme hi serem!!

Salut, Feina i Sigueu Feliços!!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.