MARXA DE S'AGARO 2019.

3 Cursa / Marxa Popular de S'Agaró
Dia i lloc: 2 de Juny 2019. S'Agaró. 

Organitza: Fisiotonik   i Comerç S'Agaró
Distància: 7 Km  Temps: 36:00h


La Marxa de S'Agaró és l'essència del corredor, és un tornar als inicis com a corredor, com les curses d'abans, familiars, de poble.


Una cursa / marxa petita, d'un poblet de gust salat molt petit, però plena de petits detalls.El detall de: Pere com ha anat la cursa, tot bé?.... Em pregunta en David, qui ara en diuen "director de cursa". Aquí et coneixen pel teu nom.El detall de veure molts pares (amb la seva "panxolina") córrer al costat dels seus fills o filles.

El detall d'un massatge per unes voluntaries "superguappes", d'una samarreta, sorteig de regals, podis i el més important, cervesa a l'arribada... Per 7eu tot plegat.En fi, que a S'Agaró he tornat a recuperar la sensació primaria de córrer, que és:

Gratificant, divertit, superar-te, un privilegi, és arriscat, és salut física i mental, compartir moments, una teràpia pels dies grisos, és conèixer gent i a tu mateix..... És vida i una addicció incurable.


SENSACIONS / CIRCUIT:
 
Una carrera curta, planera. Avui ens posem el ganivet a la boca.
Els meus companys de viatge han estat la Lluïsa i en Manel, uns amics de luxe per una cursa exclusiva.

** FOTOS DE LA MARXA DE S'AGARÓ AQUÍ.El Millor: Compartir moments amb la Lluïsa, Susana, Manel, Hector...... I Tots plegats!!

Gràcies Fisiotonik, David, VOLUNTARI@S i S'Agaró per una carrera tan "ben parida" i que cada any són més els que s'animen a venir.
Thanks Dominique for the detail with our friend Lluisa.


P.D: Al final, per petit que sigui l'objectiu, el premi és molt més gran que qualsevol medalla: La satisfacció, l'amistat, la llibertat. 

** TRACK WIKILOC AQUÍ

Salut, Feina i Gràcies per Llegir!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.