SPINE ULTRA 2019. LA JASMIN I ELS CATALANS. 20/01/2019.



"The Most Brutal Race" a Anglaterra 2019 ha sigut de les més sorprenents i que ha marcat un abans i un després per a les dones corredores gràcies a la Jasmin Paris.


A The Montane  Spine Race, els corred@rs travessen Anglaterra fins a arribar a la frontera amb Escòcia per la Via Pennine, amb sortida a Edale i arribada a Kirk Yetholm.

Jasmin Paris

JASMIN PARIS:


La "Fellrunner Britànica" ha travessat la línia d'arribada de la Spine Ultra Race com a 1a absoluta (homes i dones) d'una de les ultres més dures del món. 430 km (268 milles) amb 83 hores i 12 minuts, establint el rècord de totes les edicions en més de 12 hores.





És curiós que en aquestes proves d'ultra extrema resistència pensades per a persones molt dures, cada vegada veiem més dones guanyant, tot i la seva baixa participació.






Jasmin Paris de 35 anys i mare d'una nena d'un any a qui hi havia d'alletar en els avituallaments, ha sigut cap de cursa al costat de Eoin Keith i Eugeni Rosselló, devorant Kms junts i desmarcant -se primer de l'anglès i després del català.

Curiositat: La Jasmin no té entrenador ni tele
BLOC DE LA JASMIN: FELLRUNNER


Els Catalans que conec:

ORIOL ANTOLÍ:

Corredor especialista en carreres d'ultra llarga distància, tossut de mena, intel·ligent, constant i disciplinat,  ha acabat en una molt merescuda setena posició absoluta amb 117 hores i 26 minuts.
El seu secret... La Sílvia.


L'Oriol va ser el primer corredor a acabar i guanyar una carrera de 1000 Kms, la Monarchs Way Ultra 2018 amb 12 dies 10 hores i 38 minuts. L'Oriol i la Monarchs



JORDI COSTA I DANI RODRIGUEZ:

149 hores i 44 minuts.
Una parella de corredors disciplinats, discrets, excel·lents anar fent i anar tirant, experimentats en ultres i en Jordi en ironswinrun i tot el que es posi per davant.


A l'Spine Ultra han hagut de lluitar contra un fort vent, fred i un terreny gèlid
Junts varen acabar la Transpyrenea de 866Kms el 2016.


Les seves cròniques a LES AVENTURES D'EN JORDI COSTA del Facebook.

EUGENI ROSELLÓ:


Sap greu Eugeni. Liderant la carrera durant molts Kms i al costat de la Jasmin, va haver de ser rescatat a 6 Km de l'arribada per hipotèrmia, extenuat i amb al·lucinacions, per sort abans de quedar-se dormit sobre la neu va prémer el botó d'emergència.



I TAMBÉ:

Manel Quintanilla. 129 hores i 56 minuts
David Buenacasa 164 hores i 18 minuts.

Carlos Javier Climent.(d'ALCOY) 153 hores i 55 minuts


L'Oriol Antolí recuperant

MOLTES FELICITATS A TOTS DES D'AQUEST PETIT ESPAI !!!!!




**Les Fotos són de la Web Spine Race, facebook i blocs amics. 

Salut, Feina i Gràcies per Entrar

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.