ORIOL ANTOLÍ I LA MONARCHS WAY ULTRA 1.000KM. 2/06/2018.

Hi havia una vegada una carrera a peu molt i molt llarga, d'uns 1000 quilometres, i que mai ningú havia aconseguit acabar-la....... Fins que un bon dia va aparèixer l'Oriol Antolí, un català.

Així comença un conte que s'ha fet realitat


En aquest món de les ultres a peu, l'ultradistància, quan sembla que ja no queda res per explicar, que ja ho sabem tot, que el més difícil ja està fet.... "Patam", apareix l'Oriol, una altra vegada amb una ultra de 1.000 kms sota el braç, acabant-la i guanyant-la.

FITXA DE CARRERA:
MONARCHS WAY ULTRA 2018
Kms: 1.016 (989). Milles: 614
Data: Del 19 de Maig . Al 2 de Juny 2019
Inici: Worcester - Powick Bridge. Final: Shoreham -by-Sea. England.
WEB: Monarchs Way

Tercera edició d'una carrera que ningú abans l'havia acabat.
 
Amb 9 corredors i dues corredores a la línia de sortida, creuran l'arribada només quatre corredors, que ja és molt.

 

Fins a la primera meitat de cursa la liderada l'anglès John Stoker, però l'Oriol ha sabut gestionar millor el cansament, el temps i el motor per guanyar amb 12 dies, 10 hores i 32 minuts.  



A més l'Oriol corre la Monarchs per recaptar tants diners com Kms té la cursa en benefici solidari cap a Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca). L'èxit ha estat aconseguit i més. Enllaç 

L'ORIOL:

Tinc la sort de conèixer i d'haver compartit conversa, Kms i taula amb l'Oriol,  gràcies a les enriquidores i dures "Kedades Trail" del mestre i la mestra Josep Artigas i Laura Poch.... 





Oriol és sorprenent  el teu posat tranquil de tranquil·litat, que tens des de  el Km 0 fins el Km 1.000, sempre estàs igual, com una rosa.

Pels teus amics de la Costa Brava, la Carme, la Maga, en Mikel,  el que escriu i molts més,  no en teníem cap dubte, doncs ets una veritable maquina de fer Kms. I el més important, junt amb la Sílvia, sou unes bellíssimes persones.



Buenu Oriol, MOLTES FELICITATS PER A TU I PER A LA TEVA MITJA "TARONJA",  LA SILVIA.

P.D:  Qui aconseguis ser finisher, el premi era que et retornen el 50% de la inscripció, uns 500 eu.... Ara entenc perque l'has acabat, coi d'Oriol !!!!

WEBS RELACIONATS:




Salut, Feina i Llibertat !!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.