AFTER RUN, COM RECUPERAR-TE. 30/04/2018.

Sovint es parla molt i trobem molta info de l'abans i durant de com afrontar una carrera o un entrenament.  Però que fem quan hem acabat ? Com ens recuperem?


Doncs, mirant pel retrovisor, fa uns quants anyets i durant la primera etapa com a corredor, la del principiant, just acabar una competició sempre feia una estricte taula de recuperació.

** Recuperació en 1 hora: 

5 minuts after run: 
Just acabar, beure de 200 a 300 ml d'aigua amb electròlits i minerals.

10 minuts after run:
Posar-nos roba eixuta, i més a l'hivern. No ens constipem. 

20 minuts after run:  
Menjar alguna cosa amb carbohidrats i proteïnes, pel desgast muscular. 

30 minuts after run:  
Fer estiraments, una taula d'estiraments per petita que sigui.

50 minuts after run: 
Aquest és més complicat.... Posa't fins a la cintura en aigua freda, si tens el mar o un riu a prop, doncs cap dins, i si no a la banyera. Redueixes la inflamació i actives la circulació.

  
Per acabar, amb l'esquena a terra, enganxa els glutis i les cames a una paret. Fas un estirament d'isquiotibials i a més relaxes les cames i peus.
 

Es pot fer després de la dutxa i de menjar, fins i tot una vegada a casa i abans d'anar a dormir.Només 10 o 15 minuts i fas una postura recuperadora miraculosa i derivada del ioga.

De totes maneras i a dia d'avui, el que escriu, la recuperació la faig al voltant d'una taula amb una cervesa i un "bocata de pernil", doncs estic a la darrera etapa del corredor, diuen és la millor de les etapes, en diuen la del corredor M... De Mediocre, Matao, Mindundi, Muy Malo..."Pos eso", una tonteria de post, però si fem la "rutina after run" evites moltes lesions.

Salut, Feina i Gràcies per Llegir !!!!

Comentaris

  1. Molt recomanable el post,tot i que, com tu, estic en la fase M del corredor i recupero de la mateixa manera.Una abraçada

    ResponSuprimeix
  2. Gràcies JR

    Si, ens hem de cuidar que ja tenim una edat

    Una Abraçada i molts petons pels amics i amigues de Sils

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.