24 HORES CAP DE CREUS 2018. CRÒNICA I FOTOS.

Dies: 31 Març i 1 d'Abril 2018. Lloc:  Llança. 14 Edició. 
Distàncies: 87Km , 62 Km i 25Km. 
Inscrits Totals: 519.  
Clima: 6º i 12º i Fort Vent 
62 K Dorsals: Carme: 6169  Pere: 6165. Temps: 11:40h



Torno a Llança, han passat dos anys.

Damunt la Cresta del Castell ens retrobem amb una vella amiga, ja ets aquí malparida, la bufetada d'aquest vent del nord em tensa la pell, els sentits es desperten i s'espavilen mentre faig les primeres passes per la cresta, els teus bufecs m'han arrencat fins i tot el dorsal, com m'agrada quan t'enfades.



El combat amb l'amiga tramuntana durarà 11:45 h, amb cops de vent de 140Km/hora.




Sis anys participant a les 24 hores i sempre fent 87 K. Tornem a Cap de Creus amb la Carme i triem la distància perfecte, la 64 K

Un circuit que ens ha permès gaudir de la bellesa del seu entorn, dels amics, de les mil i una bones sensacions....I del Vent del Nord.



FULL DE RUTA: 

La Maga, Sussana, Carme, Berta, Jenny,  Mikel, Pere i  Carles.

Aquest any som una bona colla de bons d'amics els que prenem la sortida d'aquesta aventura, cadascú amb les seves pretensions, ritmes, motivacions però compartint tots la mateixa il·lusió.... Passar-ho bé i....Acabar.  



Llança - St. Pere de Rodes- Cadaqués: 

Sortim a les 12h, l'hora dels Senyors, a bon ritme encarem el primer desnivell important fins a St. Pere de Rodes i el Castell de St. Salvador. 

 
El punt més alt de la cursa, el Castell de St. Salvador i la seva cresta, amb la visió d'un espectacle imponent cap a totes bandes. 

La Cresta i Castell St. Salvador al fons.

Travessem la ctra. de Cadaqués per endinsar-nos al Parc Natural de Cap de Creus. Trotant per una llarga pista de baixada arribem a Cala Jóncols per tornar a pujar una miqueta i tornar a baixar fins al poble més blanc i oriental del país, Cadaqués. 




Cadaqués- Far Cap de Creus- St. Baldiri -LLança: 

Cadaqués, el "trenet" fa una parada llarga i continuem per un dels entorns més encisadors fins al Far de Cap de Creus, on hi arribem amb la llum del sol. El vent imposa la seva fúria.

El Far Cap de Creus

Afrontem la part més dura de la cursa, no pel desnivell, sinó per a la nit, pel marcatge que és molt intuïtiu i perquè St. Baldiri està molt lluny.

Baixem al Port de la Selva i pel camí de Ronda fins a Llança ens permetem anar a bon ritme. Estem cansats, sí, però creuem l'arc d'arribada molt contents!!!!


El MILLOR: 

Molt content de compartir rialles, caigudes, vent, silencis, més vent, passes, conversa amb el "trenet"  Carme, Berta,  Sussana i  Pere R aquesta prova de vida anomenada 24 h Cap de Creus. 

Els voluntar@s molt atents i als AV no ha faltat de res, ben al contrari. un 11 sobre 10.




MOLTES FELICITATS, ORGANITZACIÓ, VOLUNTARIS I VOLUNTARIES, CREU ROJA,  GRÀCIES PER SER-HI !!


Salut, Feina i Gràcies  per Fer-hi un Cop d'Ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.