LA SETDELLONGA 2017. CRÒNICA I FOTOS. 02/07/2017.

Dia i lloc: 2 de Juliol a Vilallonga de Ter.
Distancies: 43 Kms. i 22 Kms. No competitiu. Si Crono.
Desnivell Marató: 2.019 +.
Meteo: 10º i 29º Fresqueta i Sol.

Pere, tasta aquesta botifarra negra coi, agafant més, és feta de casa.... Té !! Beu, beu més, que vols, vi, cervesa.... A Vilallonga, als corred@rs ens cuiden, mimen i ens tracten com a Deus, que dic, ja els hi agradaria als Deus que els tractessin així.Torno a Vilallonga de Ter, petit poble dins la Vall del Ter. Gaudeixo  d'aquest petit paradís i  "Porta Gran" d'entrada a la felicitat.... El Pirineu Oriental.

Content i trist alhora. Content per acabar sencer i amb salut. Trist per veure com una cursa tant "ben parida", només en gaudim 27 corred@rs, un "dejavu" de cada any.La CURSA / SENSACIONS 43K:

En Franc Olive, primer amb 4:41h..... Jo amb 7:45h. El meu germà: 5:42h

Femines:
1a Magali 6:16h. 
2a Mercè Ribas: 6:29h.
3a Macarena: 8:45h.
4a Quima Ciuraneta: 8:49h

La cursa la podríem dividir en tres pujades. La primera només sortir del poble fins abans d'arribar a Tregurà, d'uns 7 Kms i 700 +.La segona pujada, després del Catllar i travessar la carretera ens trobem un pepino de 2 Kms i 300+ que ens deixa abans d'arribar a Llebro.

La tercera pujada, la trobem entre la Roca i Abella. Diuen la més dura, molt pistera, llarga i amb calor pot ser un infern. 3 Kms i 340 +.El MILLOR: 
 
* Després de ploure el dia abans, ha sortit el sol, deixant un cel ple de llum i colors clars. Donava la sensació d'estar dins un paisatge d'un quadre de les millors escoles de pintura d'Olot, tot un espectacle.* Compartir algun moment, Kms, conversa, amb Magali, Mercè, Quima, Josep Carrera, Mikel Martinez, Lluís Tuneu, Francesc i parella, el meu germà....


FOTOS 21 i 43.

RECOMANACIÒ:

Ja ho he dit abans, sap greu veure pocs corredors. La Setdellonga és un diamant en brut. S'hauria de polir.

No em considero un expert en la matèria, però com a col·laborador d'alguna Ultra i Trails oficials (en silenci), com a ajudant i voluntari en moltes curses i marxes, com a organitzador "d'ultres pirates" UTGX, UTA3T, CBXT, m'atreveixo a fer unes recomanacions:* Crear un lloc web exprés per a la Setdellonga. Amb faceb i Twitter actius.

* Crear un logo.... El Drac que vigila el poble. És ideal.

* Vilallonga és un poble de pas obligat. Sabeu quants corredors hi passen per anar a entrenar a Valltrer? Col·locar unes banderoles o pancartes ben grans a l'entrada del poble, com a reclam dos mesos abans.* Teniu dorsals, crono i llistat d'arribats...... Falten els podis. És ben simple.

* Fer dues distàncies, SÍ, però una de 30 Km, suprimir el tram de la Roca a Abella. I una distància més popular de 10 Km. Les maratons a muntanya no estan de moda, ara en diuen Trails.

* NO US ENFADEU AMB MI, SI US PLAU.FELICITAR a una organització modèlica i mirall per a d'altres curses, un 12 sobre 10. Vale Eva!!!!

FELICITAR i tornar a FELICITAR als Voluntar@s i tot el poble per l'amabilitat i simpatia, sou màsters com a voluntaris.... Gràcies de tot cor per regalar-nos part del vostre preuat temps d'un diumenge.

Voltat de Cracks!!


TRACK WIKILOC

Salut, Feina i Gràcies per Entrar.

Comentaris

 1. Marató molt interessant, corredora, bonica, molt ben marcada, molt ben organitzada i amb molta amabilitat i disposició per part dels voluntaris. Molt i molt recomanable! Com sempre un plaer veure't, Pere, però hi vaig trobar a faltar la Carme
  Mercè R

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Molt content de veure-us, també, Mercè i Josep.
   Gràcies pel comentari.
   Una abraçada!!

   Suprimeix
 2. Més que un diamant en brut Pere, una joia per descobrir!
  Magali

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sens dubte, Magali.
   Una joia. Tu també, deu-ni-do les vegades que has repetit la Setdellonga.

   Suprimeix
 3. Entre tots hem d'aconseguir que aquest diamant de la Setdellonga es conegui
  Gabi G

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Hi ho aconseguirem Gabi.
   Tenen tot el meu suport i de molta més gent.
   Gràcies pel comentari Gabi!!!!

   Suprimeix

Publica un comentari

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.