MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. PROPOSTA D'UN VOLUNTARI PEL 10/12/2016.

Proposta: Marató de L'Ardenya. 7a edició.
Lloc: Sta Cristina d'Aro. Massís de L'Ardenya.
Dia: 10 de desembre de 2016.
Distàncies:  10K, 21K, 42K, 63K.



En una cursa, d'un any per l'altre poden variar els corred@rs, el circuit, el clima, els regals, els espònsors...... Però a la Marató de l'Ardenya el que no canvia, són molts dels seus voluntari@s.



La Carme, la Jenny, la Maga, en Carles, la mainada, el foc a terra, la "teca", el JB, l'isotonic.... I jo, estarem allà, a "l'oasi", al "puto" control que costa tant d'arribar, a l'AV 2, Tall 1, Km 24 +/-, o sigui que ja podeu córrer.



Diuen que quan es va acabant l'any, s'acaba la "temporada" d'entrenaments i curses en això de córrer per muntanya........

Senyores i Senyors Corred@rs, això no t'ho creus ni tu.... Això no és el futbol. Aquí NO hi ha "temporada". Aquí tothom entrena, corre, camina i competeix cada dia, cada setmana i cada mes de l'any, fins a l'infinit i més enllà. 

Només una lesió o la nostra parella (home o dona) ens pot fer perillar la "temporada". Per tant hem de fer-hi un cop d'ull a l'última de l'any.




A r d e n y a  és  una serralada amb el carisma d'aquests petits "castells" rocallosos de formes capricioses i que es desplomen sobre el mar. Cadascú tenim el nostre particular "Camp de Batalla" per entrenar a casa, aquest és el meu,  l'A r d e n y a.

Podem triar 4 curses de diferents recorreguts:

10Km: Sortida 10:30h. Temps per acabar 2h. Avituallaments 1.

21 Km  Mitja Marató: Sortida 10:00h. Temps per acabar 4h. Avituallaments 2.  Per a corredors explosius i exigents.



42 KM Marató de Muntanya: Sortida 9:00h. Temps per acabar 8h. Avituallaments 4. Temps de Tall 1. Per a corredors  que col·leccionen aquesta mítica distància.

65 KM Ultra-Marató o Marató i Mitja: Autosuficiència. Sortida 7:00h.Temps per acabar 12h. Avituallaments 6 (liquid). Temps de Tall 2. Pels més atrevits i que busquen aquell punt de superació personal.

Més info i inscripcions al web:  Marató de l'Ardenya.




Més coses de la  21K, 42K i 63 K: 

* Hi ha categories, absoluta, sub 23, senior i veterà.

* Puntuen per a la Ultra Trail Mont Blanc. Amb la nova escala ITRA: 1 punt la de 21 K, 2 punts la de 42 K i 4 punts la de 63 K.

* Eduard Hernandez, campió de curses per muntanya a Catalunya,  hi será.

* El periodista i esportista Albert Jorquera, corre la 42 K.


FOTOS DE CORRED@RS 63 K DEL 2015, CLICA AQUÍ.



A TENIR EN COMPTE 42 K i 63 K:

* Ens auto-obligarem a portar a sobre el  menjar, beure i material mínim obligatori per afrontar una cursa d'aquesta mena. 

* Especial  atenció als temps de tall. Hem de saber valorar.

* Recorregut marcat amb cintes, i pre-marcat amb punts blaus, (per si desapareixen cintes).

* Cal dosificar-nos per a no estrellar-nos contra una paret.
Es pot córrer i molt.... Però compte que la cursa és transforma en qualsevol moment, amb desnivells curts però constants.  Dolç i salat. Mar i Muntanya. 
 


QUE??.... JA HO TENIU MÉS CLAR??  INSCRIPCIONS WEB DE LA CURSA.
Els focs artificials, quin és el millor moment ?..... El final, oi,  la traca final, la Marató de l'Ardenya és la traca final de l'any. 
 

* Molta Sort als corredors que participareu a la Marató de l'Ardenya, tant si esteu inscrits a la de 10 K, la de 20 K, la de 42 K o la de 63 K, i sobretot que el principal objectiu sigui córrer i passar-ho bé.

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un Cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.