LLAGOSTRAIL 2016. CRÒNICA I FOTOS. 13/11/2016.

LLAGOSTRAI 2016. Cursa de Muntanya. 3a edició.

Dia i Lloc: 13/11/2016. Llagostera.Organitza: Bell-Matí Trail.
Distàncies : 12 Km i 22 Km.
Desnivell+: 758, segons Garmin. 
Clima: Ennuvolat. Ideal per córrer. 14º.
Carme Dorsal: Pere Dorsal:  Temps: 2:57h.
Amb la Carme triem la Llagostrail dins un cap de setmana ple de curses i marxes per escollir a la comarca.

Sabem que anem a fer una distància, 20 K, que tothom va amb el peu a baix. Sabem que haurem de posar uns alerons i obrir el pas de la benzina d'aquest parell de tractors. Sabem que arribarem els últims.... Però de tant en tant ens ve de gust, que carai!!Amb la Berta, la Carme, la Tània, la Vero, en Jordi, molts amics del club A.E. Matxacuca i en Mamadu, sí, sí, heu llegit bé, un noiet de pell negre com el carbó i que corre com les bales. Cadascú al seu ritme, hem fet la Llagostrail.

Run for Enjoy i descobrint una vegada més, llocs totalment desconeguts de l'Ardenya.Cursa / Sensacions:

No faré una descripció detallada de la cursa, per això hi ha el wikiloc. Però sí que us diré que la Llagostrail és un diamant acabat de polir i a punt de posar a l'aparador. Té quelcom d'especial, que dic, tot ella és especial.De les 2 hores 57 minuts viscudes intensament, em quedo:

* Amb un circuit molt corredor que de vegades et fa veure el terra de ben a prop. Racons d'una gran bellesa. Corriols amb catifes de fulles que la tardor ens convida a trepitjar. Corriols d'aigua i de molins que et transporten a un temps passat ple de vida.
* Amb uns Gorgs acabats de desemboscar, la perla de la cursa, que ens han deixat amb la boca ben oberta.*Amb les paraules de l'amic Mamadu: "Me ha gustado mucho". La seva primera Trail de Muntanya.... I ha quedat segon absolut. "Oju", a aquest noiet!!*Amb els podis d'en Roberto Sancho 1r de la de 12 K i Dani Cazalla 1r de la 21 K. La Júlia de 9 anyets fent la de 12 K. Compartir Kms i la companyia de la Tània.
* Amb TOTS els magnífics i complerts AV... Però en especial a l'AV de "Pop a la Gallega" i porró de vi.


* Amb veure l'arribada de la Carme, sempre contenta, al costat de la Júlia i la Berta. 

* Amb veure una Llagostrail amb uns grans capitans al costat d'un gran equip humà, tirant amb molta força i moltes ganes / il·lusió de fer les coses al màxim de bé possible. 
Diria que és com una família, capaç de fer-te sentir que ets un corredor especial i únic a casa seva.Laura, Patrick, Joan....VOLUNTARIS i TOT l'equip de Bell-Matí Trail.
GRÀCIES PER SER-HI i Fer-ho possible. Ens ho hem passat molt i molt i molt bé. 
FELICITATS I UNA ABRAÇADA FORTA D'UNS AMICS!!
Powered by Wikiloc

Salut, Feina i Gràices per Llegir.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.