RUTA DE L'AIGUA. PETIT RECORD. 18/09/2016.

Amb l'Oncotrail al punt de mira.
6 h del matí d'un  diumenge. Amb la Carme tenim 11 hores per fer volum. Tenim el jardí de casa, l'Ardenya. Tenim la companyia d'uns bons amics disposats a que el seu despertador sigui el sol. No cal res més.Toca treballar al jardí de l'Ardenya, al costat d'en Joan i en Toni amb qui farem equip a l'Oncotrail, la Maria Jose, en Carles, en Carlos i en Pere.

Enmig de rialles i paraules, de sobte apareix pel retrovisor del record tres paraules que transmeten agraiment: Ruta de l'Aigua.

La Ruta de l'Aigua va ser fins al 2013 i durant 33 anys una marxa de tardor a St. Feliu de Guíxols, on hi participaven famílies senceres. Molts hem aprés a caminar i més endavant a córrer descobrint un entorn sempre sorprenent i a tocar de casa.Doncs bé, gairebé sense voler, un grup d'amics avui hem fet una Ruta de l'Aigua particular.
El nostre petit record a tots els que d'alguna manera o altre heu estat organitzant i ajudant durant 33 anys, a què uns quants gaudíssim i descobríssim molts racons que tots sols no hi aniríem.... GRÀCIES !!!!
FULL DE RUTA:

Segons Base Camp: 52,1 Km.
9:31 h Moviment, 1:23 h Aturats.
Des + : 2. 201. Des - : 2.178.

La idea era fer un trèvol, però ha sortit una cosa rara.... Que hi farem, ja està fet!!
Una tija amb sortida de Sant Feliu de Guíxols fins a Pedralta.

Els quatre bucles amb inici i arribada a Pedralta, a on hi tenim una base de vida com a avituallament.... Un cotxe.


1 Bucle: Pedralta - 4 camins - Les Sorres - Puig Romaguer - Camí vora mar fins St. Benet - Pedralta per les línies.

2 Bucle: Pedralta - Creu d'en Barraquer - Mirador de Canyet o Dona Espenyada - Canyet - Can Codolar - Puig de les Cols - Pedralta.
3 Bucle: Pedralta -Linies - La Trencada - St. Grau - Can Cabanyes - La Trencada i St. Baldiri.

4 Bucle: St.Baldiri - Montclar - Carcaixells - Pista d'en Lara - Can Llaurador - Pedralta - St. Feliu de Guíxols.Una ruta que combina corriols, pista i algun tram d'asfalt... Si, si,  pista i asfalt, ho sento però a mi m'encanta.

El Millor: 
Disfrutar de la companyia dels amics per l'Ardenya, i sense estres.


Curiositat: El trèvol és una planta que té una tija i tres fulles, rarament tenen quatre fulles. Les seves fulles tenen un significat especial:  

El primer de l'esquerra de la tija porta fama; el segón riquesa, el tercer un amant i el quart bona salut. El Trèvol de 4 fulles dóna bona sort.TRACK WIKILOC RUTA DE L'AIGUA 2016

ÚLTIMA RUTA DE L'AIGUA. CRÒNICA I FOTOS 2013
 
Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un Cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.