OLLA DE NÚRIA 2016. FOTOS DE CORRED@RS. 10/07/2016.
Olla de Núria des de Fontalba.
Fontalba- Puigmal- Segre- Finestrelles- Eina- Noufons- Núria- Fontalba.
Kms: 24. Desnivell: 1.730 + . 1.736 -.Base Camp.
Temperatura: 15 a 25º.
Temperatura: 15 a 25º.
Uns amics tenen al punt de mira, el seu objectiu principal de l'any i en pocs dies.... a Andorra.
Sense estrès i amb calma anem a fer l'últim entrenament en alçada, fem l'Olla de Núria des de Fontalba, una volta clàssica, espectacular, preciosa i sempre gratificant.
L'entrenament a coincidit amb la cursa
de muntanya i X edició de l'Olla de Núria, per tant hem
fet d'animadors i alhora reporters d'una cursa molt dura a on molts
amics i coneguts hi han participat.
L'Olla de Núria la pots fer a qualsevol època de l'any, sempre i quan tinguis la preparació física adequada i els coneixements per moure't en alta muntanya. Alhora s'ha de tenir seny i saber interpretar el clima.
La pots fer seguint les agulles d'un rellotge, pel Puigmal.... O a l'inrevés, pel Pic de l'Àliga.
Pots fer una quarta part, baixant per Coll de Finestrelles.
Pots fer tres quartes parts baixant per Coll de Noufons.
Full de Ruta de L'Entrenament:
Sortím de la Collada
Fontalba, l'ambient de corredors i excursionistes és impressionant. Ens enfilem cap al
mític Puigmal (2.910).
El Puigmal és una festa, amb un munt de gent animant el pas dels primers corred@rs de l'Olla.
Amb la companyia dels corred@rs i animant el seu esforç anem fent "bullir l'Olla", carenem i assolim els cims de...... Puigmal Petit (2.848), Pic de Segre (2.843), Pic Finestrelles
(2.829), Pic d'Eina (2.786), Pic de Noufonts (2.861).
Baixem cap a Núria i Fontalba pel Coll de Noufons per un corriol preciós.
El millor:
Fer esports de muntanya als Pirineus és un petit gran luxe.... Els Pirineus són unes de les muntanyes més belles del món i on pots....... "disfrutar de la vida".
Gaudir de la ruta amb la millor companyia, els amics.
La cervesa al BAR GUSI al costat dels amics de ruta i de l'Agustí Roc.
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada