UNA PUJADA DE L'EMMONA. FOTOS I VIDEO. 21/05/2016.

VALLTER - GRA DE FAJOL.
Km:
3
Desnivell +: 770mts.

Moltes carreres de muntanya tenen una "joia"... Vull dir un tros del recorregut que per la seva bellesa, espectacularitat o dificultat, fa que sigui la "joia" de la cursa.Emmona és Emmona, i tota ella és especial. Però crec que té el seu diamant en un tram molt concret i pel qual TOTS els que farem la cursa, tant si fem l'Ultra, la Trail o la Marató, hi passarem.... Si o Si !!Aquest tram és el que va de Vallter al Gra de Fajol Petit i Gran. Una pujada delicatessen, un desordre de blocs, bellesa alpina, impressionant..... I que de ben segur mentre fem aquesta "Pujada d'Emmona", dels nostres llavis en sortirà una frase: "La mare Ke va parir l'Emmona".A 7 dies per la cursa, engripat i lesionat, he tastat la pujada dues vegades. El millor medicament.

Dissabte amb en Ramon i en Mikel.

Diumenge amb  la Maga, la Berta, la Fina, la Carme, en Jordi i en Mikel. No cal dir que ha sigut espectacular.

Esperem que  el dia 28, (dia de la cursa) tinguem la força, les cames i un parell de c.ll...s, per pujar aquesta joia de pujada..... Emmona ja venim!!!!

Acabar dient, que si el circuit és espectacular, també ho és la implicació, treball i dedicació d'unes persones que dies abans ja estan dedicant part del seu temps perquè més de 700 corredors puguem gaudir de l'Emmona, com són els organitzad@rs i voluntar@s.

Persones que son "Or pur", que com avui, uns quants ja estaven sobre el terreny carregats amb motxilles marcant i preparant el circuit.
És llavors quan t'adones que una cursa depèn al 200% d'aquesta mena de gent tan especial.Foto "Estil Fura"
  
Moltes Gràcies a TOTS els voluntari@s i organitzad@rs per fer-ho possible... De tot cor. 
Gràcies Mercè i Josep!!

Curiositat: El dissabte dalt del Gra de Fajol amb sol, calor i 12º. El diumenge a la mateixa hora i al mateix lloc amb fred, fort vent nevant i 2º..... Alta muntanya!!

CRÒNICA RELACIONADA: GRA DE FAJOL PER ARESTA NORD EST.

WEB DE LA CURSA.

TRACK WIKILOC:


Powered by Wikiloc
 
Salut, Feina i Gràcies Per Fer-hi un Cop d'Ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.